3. helmikuuta 2017

Caturday Cat Cafe - Kahvilan täydeltä söpöneniä

Oi pörröisiä tassuja ja vaaleanpunaisia nassuja. 

Meillä ei ole Bangkok-vierailua ilman kissakahvilaa ja koska viime visiitiltä tuttu Purr Cat cafe club oli sulkenut ovensa, oli googlen tehtävä tehtävänsä. Löysimme kovasti kehutun Caturday Cat Cafen, joka tarjosi niin suussasulavia herkkuja kuin söpöä ruokailuaseuraa. Okei, en usko, että kovin montaa eläinkahvilaa dissataan tai kovin rankasti kommetoidaan ihan vain söpöjen eläinten vuoksi, joten ehkä siksi arvosteluihin ei kannata aina täysin luottaa.

Itseä vähän nyppi näiden kissojen asusteet eli oli glitteriä, ah niin suloisia enkelisiipiä ja jopa jonkinmoinen tutu... Eikö pelkät kissat olisi riittäneet? Kuka kaipaa roolivaatteita korostamaan tälläisten otusten söpöyttä? No joo, häiritsevä seikka kyllä unohtui, kun istahti lattialle ja sai kainaloonsa kovin onnellisen oloisia otuksia. Oli päällä sitten vaikkapa mekko, ei se tuntunut kissaa haittaavan.

Kahvilan tunnelma oli tietenkin lämmin ja kyllähän siinä tunti tai pari vierähti. Ei sitä kuivin suin kehdannut lattialla istuskella, joten loogisesti aloitimme jälkiruuasta (Rainbow crepe cake) jääteen kanssa ja etenimme syntisen hyviin juustoranuihin. Jostain syystä olin koko reissun ajan haaveillut kakuista ja leivonnaisista, joten viimein odotus palkittiin ja jestas mikä kakku! ♥ Mun nautiskellessa, Mika keskittyi lahjomaan itselleen kavereita kissan snackseilla.

Olitpa sitten kissan tai kakun ystävä, kannattaa pyörähtää mestoilla! Kahvila sijaitsee aivan Ratchathewin skytrain-aseman juurella eli ei voi eksyä.

Nyt  k i s s a s p ä m m i !*Ajoitettu postaus. Saatan olla tälläkin hetkellä rapsuttelemassa kuvista tuttuja kavereita.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan