29. tammikuuta 2017

GOOD TIMES AND TAN LINES

*Yhteistyössä Bangerhead.fi


Thaimaa ja suuresti kaivattu auringonpaahde kutsuu! 
Chiang Main ruskettumisyrityksistä ja yhä kirvelevästä muistosta viisastuneena, pakkaamme matkaan kaiken kattavan arsenaalin aurinkosuojatuotteita. Jokunen askel on tultu eteen päin ajoista, jolloin aurinkovoide oli kirosana ja baby oil kesän kuningas. Viime kesän reissulla tuli kuitenkin muutaman kerran kärähdettyä päänahkaa myöten enkä silloin uskaltanut katsoa itseäni peilistä seuraavaan kahteen viikkoon ihon kuoriutuessa kauttaaltaan. Hyvästi se hetkellinen rusketus.

Vanha yhteistyökumppanini Bangerhead piti siis tällä kertaa meistä ja meidän kullanhohtoisista ihoistamme huolta lähettämällä juuri oikeaan aikaan kookoksen tuoksuisen paketin. Hawaiian Tropic on suosittu ja monelle hyvinkin tuttu aurinkosuojatuotemerkki, joka tunnetaan paitsi laadukkaista tuotteistaan, myös herkullisesta tuoksusta. Valikoimista löytyy suojat eri kertoimilla ja itsellekin saapui testiin tuotteita eri luokista.


Entuudestaan mulle tuttu tuote on tietenkin tanning oil, joka ennen on tullut ostettua aina ilman suojaa. Tällä kertaa pelataan varman päälle ja odotankin innolla huomaako tällaisessa eroa tuttuun kertoimettomaan öljyyn. Ensi kertaa kuvioissa on myös After sun! Todellista typeryyttähän se on olla hoitamatta ihoaan myös auringonoton jälkeen, varsinkin jos haaveena on viedä kaunis päivetys kotiin asti. No, virheistä oppii ja siksipä onkin aika omaksua uusia terveellisempiä tapoja

Hawaiian Tropicin Shimmer effect- voide sai mut hetkessä hullaantumaan, sillä kimalletta iholla?! En malta odottaa voiteen testailua, sillä mm. sen soveltuvuus kasvoille herättää kysymyksiä. Tästä huolimatta mulla on suuret odotukset tätä tuotetta kohtaan. Tulenkin tekemään loman jälkeen jonkinlaista arviointia saamistani tuotteista, sillä ainakin itselle blogien tuotearvostelut ovat suurta herkkua.

T e s t i s s ä


Jos sulla on heittää arviota yllä luetelluista tuotteista tai jostain muusta ihan huippulöydöstä, jätä kommenttia!  
Jos ei, pysy linjoille ja näet mun arviot.
 

2 kommenttia :

  1. Hawaian tropicin rusketusöljyt ovat olleet vuosia lomien vakiovaruste 😄 Myös minä ostan sen ilman suojaa... Hups

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo varaa soimata ketään suojakeertoimien tärkeydestä, mutta ehkäpä voisit kokeilla ensi kerralla pienellä suojalla varustettua? :P ainakin jos testissä osoittautuu yhtä hyväksi kuin täysin suojaton öljy.

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan