14. syyskuuta 2016

Helsingistä Bangkokiin

HEL-BKK
Näin luki lentolipussa, joka oli päivätty 7.6. tiistaille, jolloin järjetön odotus palkittiin. 

Ostimme lentoliput maaliskuussa (?) melko pitkän jahkailun jälkeen. Tarkoitus oli kärkkyä tarjouksia ja edullisempia hintoja, mutta koska mitään spessua ei ilmaantunut, tyydyimme Finnairin reilun 600€ lippuihin. Suora lento, ilmaista alkoholia, kiva leffavalikoima... Mulla tosin oli lipussa vielä muutosturva, sillä kovasti toivoin pääseväni kouluun, joka olisi alkanut jo elokuun alussa. Noh, ei koulua eli ei tarvetta muutoksille, mutta ei extrasta maksaminen haitannut, sillä oli jotenkin lohdullista tietää pääsevänsä kotiin nopeasti, mikäli olisi tarve.

Olimme varanneet jo ennakkoon bookingista hostellin, jonne dumpata rinkat ennen kuin syöksyisimme Bangkokin humuun. Painakaa mieleenne hostelli nimeltä The Chilli Bangkok, joka sijaitsee rauhallisella alueella, kävelymatkan päässä metrolta sekä Chinatownin liepeiltä. Me yövyttiin täällä muuten myös palatessamme, sillä hinta ja laatu kohtaavat, vaikka huone ensisilmäyksellä hätkähdyttääkin pienuudellaan.

Viivyimme tällä erää Bangkokissa vain muutaman päivän, sillä se kuumuus oli tukahduttavaa. Meidän oli tarkoitus kiertää temppelit ja muut must see-turistikohteet, sillä ne jäivät multa edellisellä kerralla kokematta, mutta ei siinä helteessä kyennyt muuhun kuin pakolliseen. Eli syömiseen. Ja silloinkin oli ajoitettava ulkona liikkuminen muuhun kuin keskipäivän paahteeseen, joten vähän chillaillessa ja tulevaa suunnitellessa ne pari päivää menivät. Kovasti tuli haaveiltua Pohjois-Thaimaassa odottavasta vuoristoilmasta ja maltillisemmista lämpöasteista.
Koska majoituimme ChinatowninAll you need is Bangkok city.

12 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Näitä matkajuttuja on kiva lukea ja odottaa omaa lähestyvää lomaa ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä että piristävät myös muiden kuin mun arkea :)

   Poista
 2. kiitos matkakuumeesta ! Pakko päästä kyllä reissaamaan ympäri maailmaa vielä ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes tiedän onnistuneeni kun kuume leviää :D Onneksi ikinä ei oo myöhästä saada reissukärpäsen puremaa ja karata maailmalle.

   Poista
 3. Näyttä ihan mielettömältä! En pääse yli tuon koiran söpöydestä noissa parissa kuvassa, niin ihana!! :'D

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran suloisuutta lisäsi vielä sen käytös! Tunki syliin ja oli aivan älyttömän tuttavallinen kaikille :P Ah sydämessä on ikuisesti pieni paikka tolle koiralle.

   Poista
 4. Voi vitsi miten kivalta näyttää kuvien välityksellä! Itsellä on suunnitteluvaiheessa reissailu Aasiassa ensi vuoden toukokuun tietämille, tarkat aikataulut ja maat ja kaikki on vielä vähän hakusessa. Mut innolla luen kyllä muiden kokemuksia, niin tietää sitten vähän, että mitä paikkoja sitä listalleen pitäisi oikein lisätä! :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada tälläiset matkan suunnittelijoita linjoille, sillä pyrin tosiaan esittelemään kohteita monipuolisesti. Toivottavasti jokin nappaa ja päätyy sunkin kohdelistalle :) Tervetuloa siis lueskelemaan!

   Poista
 5. Ei apua mitä kuvia! Itsellä olisi suunnitteella vastaavanlainen reissu, tosin vasta 2018 puolella. Pakko lukea muitakin sun postauksia ja hakea vähän fiilistä :)

  http://pamikyltsi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Ikinä ei ole liian aikaista aloittaa haaveilua ;)

   Poista
 6. Ihan älytön toi vika kuva liikenteestä! Ihana koira, hyvännäköstä ruokaa, kaikki tekee muhun semmosen wau-efektin! Mä kun en koskaan oikeen käy missään, niin siks tää kaikki onkin niin upeeta ja siistii. Näyttää, ettei tuolla oo liikenteessä mitään suoria linjoja kyllä kuvien perustella, vois aiheuttaa itelle semmosia pieniä pelkohihkasuita kulkea paikallisen taksinkin kyydissä esimerkiksi.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi viimeinen kuva on yks mun henkilökohtainen suosikki just koska näkyy toi liikenne sekä skytrain, joka on monesti pelastanut tolta liikennekaaokselta :D On siis totta että kaistoja ei käytetäänkuten kuuluisi vaan autot ja mopot ajavat sieltä mistä mahtuu. Valoja ja ruuhkia on kuitenkin sen verran et eteneminen voi olla tappavan hidasta eli yleensä pelkotiloilta välttyy!

   Oon otettu jos nää kuvat aiheuttaa edes jonkinlaisia wau-efekteja ja innostusta, sillä ite olen matkablogien suurkuluttaja ja lähes elän niiden kautta :D

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan