2. kesäkuuta 2016

Valmiina maailmalle!

Ihastuttavaa kesäkuun alkua kaikille!

Vaikka blogin ja sen aiheuttaman kriisin unohtaminen oli oikea ratkaisu, on välillä kutkuttanut palata kirjoittamisen äärelle. Satunnaisesti on tullut tunne, että hei tästä olisi kiva avautua tai nämä kuvat olisi kiva jakaa, mutta olen pysynyt poissa, sillä tuskin olisi mennyt aikaakaan kun olisin jo luonut itse itselleni paineita postaamisesta. Tänään on kuitenkin hyvä päivä tulla päivittään kuulumisia ja mahdollisesti herätteleen blogia jonkinlaiseen uuteen päivää.

Kevät on kulunut oikeastaan yhteishaun ja kesäsuunnitelmien parissa ja eilen havahduin tajuaan, että huh kun kuukauden vierii. Vaikkei mun arkeni todellakaan ole mitään hektistä, tuntuu kuin olisi ollut koko toukokuun menossa. Oon elänyt läppäri- ja matkalaukun kanssa symbioosissa matkatessa Helsinki-Ikaalinen-Turku välillä ja kotona vietetyt päivät voi varmaan laskea sormin.

Nyt on kuitenkin kissa totutettu maalaiselämään ja sydän syrjällään kuuntelen uutisia Kisun seikkailuista. Milloin on eläviä hiiriä makkarissa, milloin naapurin reviiritietoisia mirrejä, mutta tärkeintä, että karvavauvalla on rakastava hoitopaikka. 

Maalla karussa

Turussa minilomailin äidin nurkissa ja samalla reissulla tuli näytettyä naamaan ammattikorkean valintakokeissa eli nyt vain jännäillään kärsimättöminä heinäkuulle saakka. Mieli tekis rukoilla, että nyt tänne se opiskelupaikka, sillä en todellakaan tiedä mitäpä sitä syksyllä, jossei lykästä. Valintakokeista jäi ristiriitaiset fiilikset, sillä tiedän olleeni vähän jäässä, vaikkakin motivoinut ja lähes epätoivoinen. Vitutus on suuri jos homma tyssää siihen, etten siltä jännitykseltä kyennyt antamaan kaikkeani.

Pitäkää siis peukkuja mulle!

Turistina Turussa

Tehty mikä tehty ja nyt fokus on tässä hetkessä: lentoliput löytyvät sähköpostista, rinkka eteisestä ja Lonely planetin matkaopas nenän edestä! Vielä muutama päivä ja meidän reissusta tulee viimeinkin totta kun aloitamme matkanteon Bangkokiin ja sieltä eteenpäin Pohjois-Thaimaahan. Mitään tarkkoja etenemissuunnitelmia ei ole, mutta nykypuheiden perusteella reitti kulkisi Kiinan Yuannaniin, Vietnamin kautta Laosiin ja sieltä sitten aikanaan takaisin Bangkokiin. Taidamme edetä ruuan, kansallispuistojen ja eläinten johdattelemana, sillä molempien sydän halajaa herkkuja, luontoa ja vapaaehtoistyötä eläinten parissa. Täältä tulee norsukuiskaajat!

Mainitsin aiemmin mahdollisen matkablogin, mutta se idea tuli kuopattua äkkiä. En todellakaan jaksa varustautua läppärillä ja wifin perässä ei kuulemma aiota juosta. Multa kyllä löytyy puhelimesta Bloggerin sovellus ja kainalosta kamera, joten eiköhän juttua pukkaa kun on aikaa ja fiilistä. Meitä voi kuitenkin seurata Instagramista, jota toivottavasti on helpompi päivittää. 

Ihanaa kesää ja kauniita kelejä myös teille kaikille! ☺

https://www.instagram.com/caritakulmala/

4 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan