23. maaliskuuta 2016

Missä on oltu ja mihin on tultu


1. Käytiin Mikan kanssa minilomalla Tallinnassa ja viikonloppu tiivistyy 2 sanaan: kosmetiikka ja ruokaöverit. 2. Loisin hetken äidin nurkissa ja käytiin kirppiksellä myyjän roolissa. Tosin kyllähän se myös shoppailuksi meni. 3. Umeshussa tyydyttämässä sushihimoja. Sashimit ovat vieneet mun syödämen ja voisin elää pelkällä kalalla nykyään. 4. Pitkästä aikaa palasin pidennyksiin ja kerrankin maltillisen mittaisiin! Käytössä vanhatvanhat hiukset, jotka on kiinnitetty ompelemalla siskotyövoimaa käyttäen.1. Aloin sokeutua ja laseille on käyttöä, sillä nyt näkee taas ihmisten kasvot sekä tv:n tektitykset. Vielä on kuitenkin totuttelemista päivittäiseen käyttöön. 2. Uskokaa tai älkää, mutta oon löytänyt mun lajin! Sisäpyöräily on ihan parasta kun pääsen harrastamaan sitä aina omissa oloissani. 3. Viikonloppuna juhlittiin Waterlandissa ja hyvät fiilikset jäi. En oo aiemmin ollut niin innostunut kyseisistä bileistä, mutta kyllähän nää joka vuosi tuntuvat paranevan.

Siinä hieman viime aikojen touhuja, jotka ovat instastakin selvinneet. Olen ollut hyvin laiska kameran kanssa ja muunkinlainen motivaation puute on varmasti välittynyt lukijoille asti. Ikäväkseni jouduin toteamaan, että muutosta parempaan tuskin on luvassa.

En tiedä onko koko blogikulttuuri kuolemassa tai ainakin kokemassa jonkinlaisen muutoksen, mutta se jokin on vain kadonnut. Seuraan nykyään oikeastaan vain muutamia matkablogeja, sillä lukuisat vanhat suosikit ovat täyttyneet yhteistyökumppaneiden sponsoroimista "päivän asu"-postauksista tai turhanpäiväisista "minkä smoothien tänään tein"-löpinöistä ja bloggerin avaaminen lähinnä vituttaa.

Syy oman blogin kuolemaan löytyy musta itsestä: mä olen muuttunut. Musta on ollut ihanaa kirjoittaa mun harrastuksista eli mm. vaatteista, kirppareista, kosmetiikasta.... Eli kaikesta kevyestä ja tyttömäisestä, mutta koska nämä asiat eivät nykyään juurikaan enää kuulu mun arkeeni, ei mulla yhtäkkiä olekaan mitää asiaa?! Joku sanoisi, että no kirjoita siitä mikä nykyään kiinnostaa, mutta jotenkin en vaan osaa.

Olen jo pyöritellyt ideaa matkablogista, sillä nyt on varmaa, että kesä vietetään vierailla mailla ja olisihan se siistiä tallentaa kuukausien kokemukset myös muiden luettavaksi. Tiedä sitten onko tälläiseen todellisuudessa mahdollisuuksia tai energiaa, mutta pitää pyöritellä ajatusta. Ei auta kuitenkaan vannoa blogille loppua, sillä ehkä jonain aamuna herään valaistuneena.

Kiitos seuraajille

- Carita

7 kommenttia :

 1. Matkablogi kiinnostaa! Olisi kiva kuulla jo lomasuunnitelmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos nyt päädyn kesällä kirjoittelemaan nii eiköhän sitä jotain suunnitelmaa tule paljastettua :) me kuitenkin taidetaan edetä fiiliksen mukaan eli mitään tarkkoja reissusuunnitelmia tuskin etukäteen tehdään.

   Poista
 2. Aivan ihana uimapuku! Mistä moisia mahtaa saada?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ebaysta tietenkin! :D oli rakkautta ensisilmäyksellä ja sit alkoi oikean koon etsintä

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo ensimmäinen kerta kun laineraudalla sai hyvää jälkeä! vaati aikaa ja hermoja mut oli sen arvosta 😄

   Poista
 4. Minilomat on parhautta!♥ Upeet noi uikkarit :) Sopii sulle mahtavasti!

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan