2. maaliskuuta 2016

Herkuttelua Vapianossa

Asukuvat ovat jääneet todellakin unholaan ja syynä on mun nykyinen tyylini. Oon vienyt mukavuuden aivan uusille asteille eli jossen jo heti aamusta heitä niskaan urheiluvaatteita, pukeudun löllöhousuihin ja huppareihin. Auringonpaiste toi onneksi taas viskoosihousut osaksi arkityyliäni ja nyt vaan nokka kohti kesää ja lämpöä!

Posti toi juuri sopivasti Ebaysta uudet aurinkolasit sekä korvikset. Mähän tosiaan luovuin venytyksistä viime vuoden puolella, mutta niiden palautuminen on ollut hieman hidasta. Hankin siis venytyksiä muistuttavat korut peittämään epämääräisen kokoiset ja näköiset reiät. TÄSSÄ linkki laseihin ja TÄSSÄ korviksiin mikäli kiinnostaa.


toppi Seppälä | housut H&M | bomber H&M / kirppis | conssit kirppis | reppu Fiorella | lasit Ebay

Voitin arvonnassa herkuttelu-illan Vapianoon eli eilinen meni siellä maistellessa kevään uutuusruokia. Oli oikein hyvä, etten ryhtynyt vetämään jalkaan tappotiukkia farkkuja tai muuta nättiä ja istuvaa, sillä ruokailun jälkeen olo oli kuin syöttöporsaalla. Oli yllättävän hauskaa viettää iltaa täysin tuntemattomien ihmisten kanssa ja vain syödä pitkän kaavan kautta. Mun ruokasuosikeiksi nousivat oikein kookoksinen risotto sekä sitruunakuorrutteinen muffinssi, mutta jos muutkin uutuudet kiinnostaa, voi täältä tsekata listan.

Saimme lähteissä vielä kotiinviemisiksi goodiebagin, jossa oli tuorepastaa, herkkuja, teetä sekä tarjouskuponkeja. Näyttää siis siltä, että lähipäivänä herkutellaan pastalla ja ehkä sitä voisi kokeilla inspiroitua myös kotona näistä testatuista ruoka-annoksista

2 kommenttia :

  1. Miten oot saanu tollasen rusketuksen ku sulla on tossa uusimmassa instan waterland kuvassa? :o onks se ihan solkusta peräisin vai onks sul siinä itseruskettavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella pidin solkulla yllä sitä Egyptistä saatua rusketusta, mutta waterlandiin tuli kyllä lätkittyä itseruskettavaa pitkästä aikaa :D Pitää varmaan taas kevään tullen ottaa tavaksi

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan