16. tammikuuta 2016

NEW YEAR NEW HOME

Voisin harkita uraa muuttomiehenä, sen verran toimeliaasti sitä tulee pakattua ja purettua noita muuttolaatikoita. Nyt kuitenkin lupaan ja vannon itselleni sekä läheisille, ettei uutta muuttoa ole lähiaikoina tiedossa. Pusuja muuttomiehilleni ja lyökää jos löydätte mut oikotieltä tutkimasta asuntotarjontaa...

Kuten siis otsikosta voi päätellä, alkoi tämä vuosi pienellä stressillä, mutta nyt on taas hyvä olla kun on uusi asunto ja sen uutuudenviehätys. Mulla olisi ollut tässä kevät aikaa katsella uutta asuntoa ihan maltillisesti, mutta myönnän olevani äärimmäisen tehokas välillä, joten ei tähän taas tarvittu kuin muutama vierailu oikotiellä ja nimet oli jo pian vuokrasopimuksessa.


Kaappitilaa on enemmän kuin yhdessäkään aiemmassa yksiössäni

Pidän tätä asuntoa aika jees saaliina: vuokra on edullinen Helsingin hintatasoon nähden, 28 neliötä tilaa elää ja hengittää sekä tilava parveke. Asunnossa on myös juuri laitettu uudet lattiat ja remontoitu kylpyhuone, joten yleisilme on todella siisti. Tässä asunnossa on paljon samaa kuin mun ensimmäisessä luukussa Helsingissä, joskin olo on nyt paljon kotoisampi. Vähän tuli kuitenkin nostalginen fiilis kun mieleen palautui ensimmäiset kuukaudet Helsingissä.

Tän kokoista yksiötä ei juuri lähdetä sen kummemmin sisustamaan, vaan riittää kun huonekalut saa saman katon alle mahdutettua. Muuttoa ennen olikin varsinainen operaatio myydä ylimääräiseksi jäävät huonekalut, mutta oli sen arvoista, sillä kivasti tuli matkakassaa kasvatettua. Vaatteita en tällä kertaa lähtenyt edes myymään, sillä niitä oli 11 muovikassillista! Kyllä, munkin mielestä määrä on aivan järjetön ja mua itseasiassa vähän hävettää miten paljon paskaa sitä kaapeissaan säilöö. Nyt kaikki ylimääräinen on kuitenkin laitettu kiertoon ja olo on naurettavan kevyt ja euforinen. 

Eli tänne kuuluu edelleen vain hyvää ja tästä on hyvä lähteä kohti tasaista arkea.


Ylin kerros: valoa, auringonpaistetta ja maisemia. Auringonottokelejä odotellessa

5 kommenttia :

 1. Missä päin helsinkiä asut nyt? kivan näköinen koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Malmillahan tämäkin asunto on :)

   Poista
 2. Ettekö asu yhessä sun miehen kanssa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat on osoitteet mutta sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan joten aika paljon yhdessä aikaa tulee vietettyä :D

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan