9. tammikuuta 2016

Makeover-päivä Lorealilla

Sain loppusyksystä sähköpostiini kivan viestin, joka alkoi jokakuinkin näin: "Onneksi olkoon! Olet voittanut arvonnassa Lorealin hiusstailistien tekemän makeoverin itsellesi ja kolmelle kaverille..."

Olin juuri palannut Egyptistä tukka oli läikikkään oranssina auringon jäljiltä, joten ehkä parempaan saumaan ei tuo ylläri olisi voinut osua. Paremmaksi asian kuitenkin teki, että sain kaveritkin mukaan viettämään laatuaikaa! Välillä on kyllä tullu pyöriteltyä päätä tällä arpaonnelle, sillä vimeisen vuoden sisään on onnetar suosinut varsin usein, mutta lainkaan en valita.

Hiuspäivä toteutettiin joulukuussa Lorealin studiolla täällä Helsingissä, joten päästiin koko konkkaronkka helposti mestoille ja laitettiin päät kuntoon joulua varteen. Mitään kovin radikaaleja muutoksia ei kenellekkään toteutettu, mutta lopputulokset olivat kyllä kaikkien mieleen. Lisäksi saimme ihanat goodiebagit kotiinviemisiksi ja voitte kyllä arvata miten kiherreltiin drinkkien äärellä tutkiessamme lahjakassien sisältöä. 


Mäkin pääsin siis oranssista tukasta eroon ja nykyään look onkin varsin luonnollinen ja lähellä omaa väriä. Nykyisestä lookista varmaan vielä myöhemmin lisää asiaa, sillä pakko ehkä vähän hehkuttaa mun pidennyksiä, jotka myös vaihtoivat helposti väriä oranssista vaaleaan. Mä vähän ajattelin pitää värjäystaukoa ja antaa hiusten taas olla ja levähtää, sillä ne ovat kasvaneen siitä viime kevään polkkatukasta hyvää vauhtia. Kumpa sama meno jatkuisi ja jonakin päivänä omia hiuksia voisi kutsua pitkiksi.

2 kommenttia :

 1. Uih, tosi kivsut hiukset kaikilla! Kyllä vaan itekki ottasin tollasesta voitosta hyödyn irti (en oo yhtään kade) :D♥

  http://hobbieshappiness.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) Joo tälläsiä tapahtumia ei ihan päivittäin pääse kokemaan niin pakko oli ottaa ilo irti! :D

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan