28. joulukuuta 2015

Loput joulusta ja lahjoista

Vietettii Mikan kanssa ensimmäistä yhteistä joulua ja tämä tarkoitti käytännössä ~800 kilometriä tien päällä kun vierailtiin molempien perheiden hoivissa. Vietettiin useampi päivä Mikan porukoilla ja oli kyllä niin kotoisa fiilis kun ympärillä hyöri lauma huutavia lapsia (meillä oli sama kokoonpano kuin Egyptin lomalla). En oo kokenut tälläistä kunnon "perhejoulua" vuosiin, sillä munkin sisarukset alkaa oleen niin vanhoja, että joulutkin painetaan duunia.

Neljä päivää pelkkää ruokaa, viiniä ja seuraa, joten voitte kuvitella miten omituista oli palata yksin isoon ja hiljaiseen asuntoon.


Lahjaksi odotin saavani rahaa kuten aina ennenkin, joten vähän olin yllättänyt kun palasinkin kotiin lahjakassin kanssa. Sain varsin perinteisiä pehmeitä paketteja eli pyyhkeitä ja pyjaman, kevään shoppailut hoituu lahjakorteilla sekä tietysti suklaata... Äiti oli kutonut mulle ja Mikalle villasukkia ja lapasia, joten tänäkään talvena ei palella. Lisäksi saatiin Mikan porukoilta lahjaksi miniloma Tallinnaan sekä matkakassa kesän reissua varten.

Kiitos kaikille lahjojille, on mukavaa saada tarpeellisia paketteja. Varsinkin nyt kun edessä koko omaisuuden läpikäyminen ☺


1 kommentti :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan