25. joulukuuta 2015

Joululahjahömppää

Tänä vuonna oon ollut aika liekeissä joululahjojen kanssa. Oon suunnitellut, haaveillut ja puhunut niistä niin paljon, että Mika on ainakin osoittanut kyllästymisen ja turhautumisen merkkejä. Mä nyt vaan olen ollut innoissani, sillä kerrankin on varaa antaa just sitä mitä ite haluaa ja kai tää lahjahössötys on tavallaan ollut ainoa asia, josta saa joulutunnelmaa revittyä.

Tietysti hankin myös itselleni pari aika mahtavaa joululahjaa, sillä viime kuukausina on pysynyt  kukkaron nyörit melko hyvin kiinni ja rytkyt kaupan hyllyllä. Kyseessä ei ole ollut mikään ostoslakko vaan enemmänkin jonkinlainen herätys. Mulla on kaapit täynnä nättejä vaatteita, joita ei tule ikinä käytettyä ja se vaan ahdistaa nykyään! Tavoite olisi siis alkuvuodesta hankkiutua noin puolesta omaisuudesta eroon ja yrittää näin keventää tätä omituista taakkaa ja syyllisyyttä. Miksi ihminen omistaa vuodesta toiseen mm. kymmeniä epäsopivia rintaliivejä? Vanhoista olkaimettomista kapistuksista ainakin taidan päästä helposti, sillä...


Nellyn joulukalenterista paljastui Wonderbrat -50% alennuksella, joten hetkessä olin jo sormet jännityksestä nihkeinä hakkaamassa liivejä ostoskoriin. Nopeus oli valttia, sillä koot loppuivat varsin vikkelästi, mutta sain kuin sainkin täydelliset liivit. Vielä ei ole päässyt käyttämään kunnolla, mutta vuosien jahkailun ja pihistelyn jälkeen tuntuu aika hyvältä omistaa nää super hehkutetut liivit. Kirjottelen vielä käyttökokemuksista, mutta nyt tuntuu ettei mikään voi pilata tätä tissiliivionnea.


Ihihii tarviiko tähän paljon mitään sanoa. Prismasta kamera hyvällä alennuksella ja kaveriksi FlashAir-muistikortti ja Ebaysta tilattu laajakulmalisäke. 

Oon tykästynyt näihin Olympuksen minijärkkäreihin, sillä koko ja keveys on mulle tärkeitä. Tässä E-PL5 mallissa on 170 astetta kääntyvä kosketusnäyttö ja yhteensopivuus tuon muistikortin kanssa eli jatkossa kuvien jakaminen somessa on paljon nopeampaa. Katsotaan miten kauan kestää päästä kamerasta ja asetuksista jyvälle, mutta eiköhän näistäkin jotain ehdi postailla.

Laajakulmalisäkettä ehdinkin jo testailla vanhan kameran kanssa ja hyvältä tuntuu! Tilasin tän vähän kokeilumielessä, sillä aina ei voi odottaa saavansa laatua jos hinnan perässä lähtee Ebaysta tilailemaan. Pikatestailujen jälkeen oon kuitenkin todella positiivisin mielin, sillä ei vaikuta miltään kiinarimpulalta ja odotan innolla, et pääsis jo testaileen ulos.

Mitä teidän paketeista on löytynyt ja moniko lahjoi myös itseään?

4 kommenttia :

 1. Kivoja lahjoja!

  http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Itseltäni löytyy Olympus E-PM2 ja tykkään ihan hirveästi! Viime jouluna sain lahjaksi ja on ollut täydellinen. Kovassa käytössä tosin, mutta silti kuin uusi! Ja käytön opettelukin sujui helposti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii onko sulla ollut käytössä tota Flashair muistikorttia?

   Myös täällä on mennyt ihan iisisti kameran kanssa vaikka toki edellinen kamera olikin vähän simppelimpi käyttää :D no kyllä tässä ehtii ajan kanssa tutustua asetuksiin

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan