13. joulukuuta 2015

#DROME

Nyt ne on löytynyt!
Nimittäin täydelliset housut.Inhoan farkkuja tavattoman paljon, enkä varsinaisesti ole leggingsienkään ystävä. Hameita en juuri arkena osaa käyttää, joten mulla on ollut pieni ikuisuusongelma housujen kanssa, varsinkin jos puhutaan työvaatetuksesta.

Kaipaan vaatteissa ennen kaikkea mukavuutta, joustavuutta ja pehmeyttä, mutta arvostan myös hyvää ulkonäköä. Mulla on ollut se ajanjakso, jolloin collegehousut tarkoittivat samaa kuin mukavuus ja näytin kellon ympäri sängystä nousseelta. Ihmisten silmien alla työskentely on koulinut musta taas ihmisen näköisen ja mulla onkin ollut nykyään melko tarkat kriteerit työvaatteille.

Sain GoodWear-verkkokaupalta testiin muutaman #Drome-merkkiset housut. Jollekin nimi saattaa olla entuudestaan tuttu, mutta mulle ensi kosketus ja saman tien ihastuminen tapahtui paketin avaamisen yhteydessä. Kyseessä on  täy­del­li­ses­ti is­tu­vat housut, jotka on val­mis­tet­tu nel­jään suuntaan jous­ta­vas­ta "second-skin" ma­te­ri­aa­lis­ta. Dromet täyttävät siis helposti mun luomat kriteerit ja olenkin ehtinyt koeajaa mustia housuja liki päivittäin töissä. Tuntien koneella istuskelu sekä alahyllyillä kyykkiminen ovat onnistuneet vaivatta.


Valkoiset housut eivät ole vielä olleet arkikäytössä, mutta pienen tutkiskelun perusteella sanoisin näiden olevan mustia pehmeämmät tai jotenkin joustavammat, vaikka housujen pitäisi olla keskenään aivan samanlaiset. Tilasin molemmat koossa S, joka on oikein hyvän napakka ja käytön aiheuttamaa löystymistä ei ole vielä lainkaan havaittavissa. Lahkeet kaipaavat omalla kohdallani kuitenkin hieman lyhennystä, mutta pidemmille tytöille ovat kyllä varmasti napakymppi kun nilkatkaan eivät vilku.

Tarvitsee näitä käyttökokemuksia päivittää vielä myöhemmin, mutta tällä erää suosittelen hyvillä mielin näitä kohtuuhintaisia (hinnat pyörivät 40€ molemmin puolin mallista riippuen) ja mukavia käyttöhousuja. Muutama kaveri ainakin innostui heti kun olin hetken ehtinyt kehua ja hetkutella pöksyt jalassa.

Tästä siskon tai vaikka omaan joululahjapakettiin, sillä mahtava asiakaspalvelu pyrkii toimittamaan tilauksen 1-3 työpäivän kuluessa. Olin postin lakon aikana varautunut odottamaan paketteja pienen ikuisuuden verran, joten oli tietysti positiivinen yllätys saada tilaus parissa päivässä matkahuollon kautta toimitettuna. Iso käsi siis itse tuotteesta sekä asiakaslähtöisestä palvelusta.

15 kommenttia :

 1. Anteeksi kaikki joiden kommentteja en julkaissut! onnistuin poistamaan viestit mut laittakaa uudestaan tulemaan :)

  Ainakin oli kommentoitu tota valkoista, että näkyy läpi niin mä en viel huomannut mitään. Tietty kaiken valkosen kaa pitää tsekkailla mitä alle laittaa mut toivotaan nyt ettei kaikki näy läpi 😄

  Sitten oli viestiä tosta matskusta, niin on tosiaan hyvin joustavaa ja istuvaa kangasta, mutta eivät yhtään niinkuin vaikka legginssit. Kangas on paksua ja tuntuvat jalassa ihan oikeasti housuilta.

  VastaaPoista
 2. Miten matala/korkea vyötärö noissa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaali eli jenkkakahvat peittyy :DD toki olis kiva sellanenkin malli jossa olisi vähän korkeempi vyötärö.

   Poista
 3. Mun on pitänyt ostaa noi dromet aikaa sitten, mutta nyt taidan vihdoista viimein laittaa kyseiset housut ostoskoriin! :D♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo suosittelen, on niin imartelevat! :)

   Poista
 4. Noissa dromeissa on kyllä aika matala vyötärö, ostin yhet kun niin innostuin kaikkien muitten hehkuttamana mut nyt on kyl kaapis lojunu jo kuukausia🌚 Ite tykkään vaan niin paljon enemmän et kaikki jenkkakahvat sun muut jää piiloon, noissa nimittäin ei jäänyt. + kun ohuempaa kangasta on, kamelinvarvas ongelma on 70 % suurempi kuin käyttäis normi farkkuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm joo no tosta korkeudesta on vähän herännyt keskustelua eli monen makuun nykyään tuntuu olevan korkeampi vyötärö, mutta itse olin tyytyväinen kun omat jenkkikset peittyi :D Ehitkö käyttää housuja sen verran et ne olis venyny/muotoutunu ja ehk sit istunu paremmin vyötäröltä?

   Ja tosta kamelinvarvasongelmasta... :D kuvittelisin et sen näkymiseen vaikuttaa enemmänkin housujen kireys kuin materiaalin paksuus? sillä itsellä vastaavaa ongelmaa on ollut vain yksien liian tiukkojen farkkujen kanssa.

   tosin joskus luin jostain vinkkejä et mitä kannattaa pukea kamelivarvas-housujen alle eli ehkä tämä olisi ennaltaehkäistävissä!

   Poista
  2. Mitä vinkkejä luit? :D ja käytin housuja joku pari kertaa vaan..

   Poista
  3. Kokeile käyttää ja vähän venyttää housuja vaikka kotona ollessa, mulla on joskus muotoutunu housut pikkuhiljaa vyötäröltä paremmaks :)

   apua kun en nyt muista mikä sivu tai mis se oli, pakko yritää ettiä! siin oli kaikkee pikkuhoususuojista ite tehtyihin kamelinvarvassuojiin ja sit tietty et alushousuilla voi vaikuttaa :DD

   Poista
 5. Ois ollu matalavyötärö..näyttää hyvältä. Mutta en tykkää normaali/korkea vyötärö housuista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä sovittelemassa jos jostain läheltä löytyy näitä ja aina on hyvä elää toivossa että uusia malleja tulisi :)

   Poista
 6. Ei niitä housuja kannata sinne kainaloon asti vetää niin ei tule sitä "kamelinvarvasta" :'D . kuinka matalat on? kun tykkään tosi matalista housuista,freddyt on ainaki yhet tosi mukavat ja matalat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo juuri liian tiukaksi vedetyillä pöksyillä voi saadakin varpaita aikaan... :D

   Mutta joo kyllä mä noita pitäisin ihan normaalivyötäröisinä vaikka monen mielestä vissiin onkin totuttua matalammat. mä en oo ite tutustunut yhtään freddyihin niin en osaa vyötäröä verrata :/

   suosittelen meneen johonkin liikkeeseen katteleen :)

   Poista
 7. Oon ite suunnitellu hommaavani valakoset dromet, mustat löytyy jo. Mietityttää kuitenki, näkyykö ne miten pahasti läpi? 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy läpi! :) sen verran paksu kangas mutta just in case ei yleensä tullut valittua samana päivänä käyttöön niitä kirkkaimman pinkkejä alushousuja. ei kuitenkaan tarvi ajatella et nude-pöksyt olisivat näiden kanssa ainoa vaihtoehto.

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan