29. marraskuuta 2015

Treffailua


Olin suunnitellut lauantaille pienen treffipäivän, sillä vaikka poikaystävän kanssa jatkuvasti viettääkin aikaa, jää toisen huomioiminen ehkä hieman arjen jalkoihin. Päivän ohjelmana oli joululahjojen hankinta, leffa sekä illallinen, mutta siinä pitkin Helsinkiä ryntäillessä päätettiin jättää leffa seuraavaan kertaan, sillä ei teatterissa pyörinyt oikein mitään kiinnostavaa.

Mulla illan kohokohta oli joululahjaostokset eli halusin saada asian hoidettua nopeasti, ettei se vain jää taas viime tippaan ja halusin hankkia Mikalle jotain oikeasti mieleistä. Jouluna paketista löytyy siis itse valittu lahja sekä pientä ylläriä, mutta lahjajutuista ehkä vielä myöhemmin lisää.

Mikalle illan kohokohta taisi olla illallinen japanilaisessa ravintolassa Umeshussa, joka on ollut jo jonkin aikaa meidän ravintolalistalla. Oon Mikan vanavedessä hurahtanut täysin susheihin ja siks tää ravintola veikin voiton Naughty BRGR:ista, joka odottaa yhä testaamista. 

Umeshu oli kyllä melkonen napakymppi ainakin mun mielestä eli kiva tunnelmallinen paikka ja sushit niiiiin hyvää. Me tilattiin 30 palan sushilajitelma sekä muutamat Yellowtail sashimit ja eihän siinä kauaa mennyt kun molemmat hotki lautasensa tyhjiksi. Meidän pitää vähän treenata tätä rauhallista ruokailua, mutta minkäs teet kun kaikki on niin hyvää?

4 kommenttia :

 1. ihana letti! onko ohjeita siihen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oma letti ei ole köhköh aivan yhtä siisti kuin linkin letti: http://data.whicdn.com/images/204449272/large.jpg

   Poista
 2. Wou miten muhkea letti, tykkään!

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan