12. marraskuuta 2015

Instrumentarium X Heritage Swarovski

Yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.Instrumentarium osallistui Blogger's Inspiration Day-tapahtumaan Heritagen kehysmalliston esittelyn merkeissä. Kyseessä ei ollut ihan tavalliset ja arkiset lasit, vaan täyttä blingiä ja kimallusta, jota laseihin toi Swarovskin kristallit.

Sain lukulasit reilu kolme vuotta sitten ja olen nykyään jo ihan sujut asian kanssa. Toki nää mun lasit ovat varsin rumat ja huonosti istuvat, mutta ainakin näen lukea ja työskennellä sekä säästyn päänsäryiltä. Oli mulla tossa ajanjakso, jolloin hylkäsin lasit, mutta palasin äkkiä ruotuun optikon annettua mulle huutia. Tavallaan jopa tykkään käyttää laseja erityisesti töissä, jolloin on helppo hypätä työrooliin, sillä tietysti kirjastotädillä kuuluu olla silmälasit!

Musta oli siis ihana päästä sovittelemaan laseja, sillä kaikki kehysvaihtoehdot olivat omiani paremmat ja kyllähän se ilmettä muutti ihan hirveästi kun sai päähänsä istuvat ja kulmista kohoavat kehykset. Päädyin kuvauttamaan tietysti tutun ja turvallisen mustan, vaikka aloin kyllä haaveilla rohkeammistakin väreistä kuten vaikka sinisistä kehyksistä, jotka olisi voinut olla aika makeet oranssin tukan kanssa. Tylsä musta väri ei kuitenkaan missään nimessä ollut, sillä sangoissa kimalteli Swarovskin kristallit ja look oli varsin rock-henkinen.


Kuvaaja: Tim Kiukas 

"Heritage brändi tarjoaa ylellistä kehysmuotia naisille ja miehille. Brändi viestii luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä. Heritage-kehysten valmistuksessa käytetään ensiluokkaisia materiaaleja, jotka takaavat kehysten korkean laadun. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä.

Heritagen ja Swarovskin ainutlaatuinen yhteistyö on mahdollistanut vieläkin ylellisemmän kehysvalikoiman luomisen. Laadukkaat Swarovskin kristallit koristavat kauniisti Heritagen kehyksiä korostaen molempien brändien parhaita ominaisuuksia."


Mallistoon voit tutustua osoitteessa instru.fi/heritageswarovski

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan