2. marraskuuta 2015

Blogger's inspiration day 2015 pt.2

BID järjestettiin toistamiseen tänä vuonna ravintola Maxinessa ja pakkohan se oli käväistä menoa ihmettelemässä. Bloggaajia oli liikenteessä todella runsain mitoin, joten vähän sai seiniä pitkin puikkelehtia juuri tapahtuman alettua, mutta pian ihmiset jakautuivat sopivan tasaisesti tapahtumakumppanien pisteiden sekä tarjoilujen ääreelle. Mä olin yksin liikenteessä, joten kovin paljon aikaa en tapahtumassa viettänyt, vaikka puitteet olivatkin oikeen jees. Ens kerralla seuralainen mukaan niin viihtyy varmasti paremmin.


Eniten aikaa tuli vietettyä cocktailpalojen äärellä sekä jonottaessa hennatatuointi&geelilakkaus-pisteelle pienen ikuisuuden verran. Onneksi en kuitenkaan luovuttanut, sillä rakastuin saamaani luonnon hennalla tehtyyn tatuointiin ihan hirveästi ja edelleen tuijottelen sitä vähän väliä ihaillen. Pitää varmaan itsekin hankkia tarvikkeet ja ryhtyä taiteilemaan.

Erikoismaininta vielä Fresitan pisteestä, jolla maisteltiin Fresita-Blossaa eli pian hyvin ajankohtaista jouluista drinkkiä. Mä harvemmin innostun glöginmausta, mutta nyt kyllä uppos ja aloin jo suunnitella pikkujouluja, joissa pääsisi maistatuttaan tätä myös kavereilla. 


Asukriisi iski 10 minuuttia ennen lähtöä kun ei osannu päättää onko kylmä vai kuuma, tarviiko repun vai ei kassia lainkaan, siistit kengät vai conssit... Päädyin kuitenkin todelliseen luottoasuun eli villapaita niskaan ja conssit jalkaan, panostusta ei kuulu enää mun sanavalikoimaan. 

neule kirppis / JC | liivi H&M | farkut Cubus

4 kommenttia :

  1. vituttaa niin paljon ku unohdin koko homman kun menin käymää aamuil :'D enkä viittiny enää suoraa sielt tulla hikisenä tanssimisen jälkee sinne :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heee no et oo ainoo joka samasta syystä on jättäny tulematta :D noo näitä tulee lisäää

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan