15. lokakuuta 2015

Syysasu inkkaritossuilla

Tekisi mieli hurrata syksylle ihan vain siksi, että viimeinkin on mahdollista hyödyntää koko vaatekaapin sisältöä. On niin paljon ihania lämpöisiä neuleita, nahkahousuja ja syyskenkiä joista valita. Mä ihan tosissani yritän katsella ja valita vähäisemmälle käytölle jääneitä vaatteita käyttöön, mutta ei. Käytän varmaan joka ikinen päivä tätä yhtä ja samaa villapaitaa, jonka ostin melko tasan kaksi vuotta sitten Lindexiltä ja pakko sanoa, että ehkä parhaiten käyttämäni 17,48€.

Vastapainona olen kuitenkin käyttänyt uusia kirppislöytöjäni eli vähän konjakinruskeaa ja inkkaritossuja. Tossut ovat valitettavasti osoittautuneet käytössä pieneksi pettymykseksi eli hippasen pienet ja sen vuoksi helkkarin epämukavat kävellä pidempiä matkoja. No kaksi euroa ei liikaa köyhdyttänyt ja enköhän saa omani takaisin kun tossut palaavat kiertoon.


Neule Lindex | farkut Cubus | laukku kirppis | kengät kirppis | aurinkolasit Budgetsport

Vähän lohtua tähän kenkähamstraajan iltaan toi kuitenkin Mikan sisko eli sain lahjoituksena Nellyn käyttömättömät nilkkurit! Niin sirot sekä kevyt jalassa ja jonkin verran siistimmän näköiset kuin edeltäjänsä. Kivana pikku lisänä toi kärjen hopeakoriste.

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan