28. lokakuuta 2015

Ensimmäinen päivä Suomessa

Kotiuduin illalla lomamatkalta Egyptistä ja tää päivä on mennyt jonkinlaista rytmiä etsiessä. Muusta matkaseurueesta poiketen, mulla on onneksi vielä vapaata ja hetki aikaa asettua taloksi ja helliä hieman ehkä loukkaantunutta kissavauvaani. Omituisinta päivässä taisi kuitenkin olla toi oikeen kaunis, mutta hyinen ilma, jonka vuoksi oli aika kaivaa lämpöisempiä vaatteita esille. Onneksi en raahannut niitä kellariin, kuten pari viikkoa sitten kävi mielessä...

Päällä muutamat uudet kirppishankinnat eli H&M:n tikkikuosinen tekonahkabomberi sekä Dinskon talvikengät, jotka käytössä osoittautuivat vaihteeksi liian isoiksi. Tiedä sitten onko musta tullut jotenkin erityisen tarkka kenkien kanssa, mutta äääh kun aina tulee ostettua huonon kokoiset.


takki H&M / kirppis | neule Lindex | farkut Dr.Denim | kengät Dinsko / kirppis | reppu Fiorellashop / pipo Gina Tricot

Ensimmäisiä asioita, joita kotiinpalatessa mietittiin, oli tietysti MITÄ ME SYÖDÄÄN. Pitkästä aikaa oli mahdollisuus valita ihan mitä vaan ja kyllähän siinä meinasi valinnanvaikeus taan iskeä kun lounaslistoja selaili. 

Päädyttiin Ravintola DOMOon, joka on siis japanilainen ravintola, jossa on tarjolla muutakin kuin sushia. Tilattiin puoliksi 14 kappaleen sushisetti, joka piti sisällään 7 makirullaa, 3 sashimia, 4 nigiriä. Kaveriksi Sake bento, jossa oli teriyaki-lohta, savustettua lohta, lohisashimi ja salaattia. Suosittelen kyseistä ravintolaa todellatodella paljon, sillä ruoka oli niin hyvää, että toinenkin satsi olisi himottanut. Sushit rankattiin tähän mennessä parhaiksi syömiksemme ja toi kaikki toi lohi yksinkertaisesti vain suli suuhun. Taas tekis mieli.

Käytiin vielä jälkkärillä Fazerilla ja ensimmäistä kertaa vuosikausiin sain kaakaota kermavaahdolla. Oli kyllä jotenkin hassu fiilis käydä Mikan kanssa "kahvilla". Ihan kuin olisi treffeillä ollut kun ei me ikinä käydä kahvilassa istuskelemassa ja juttelemassa. Pitää varmaan pyytää treffeille joku kerta.

2 kommenttia :

  1. Aina ku ostat liia isoi kenkiii ni mä voin adoptoida ne :DDDd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan pitääkin muistaa tyrkyttää sulle sit! kympillä lähtee ;)

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan