30. syyskuuta 2015

Vaaleanpunaisesta vaaleaan - hellävaraista vaalennusta

Viime vuonnahan sävyttelin hiuksia vaaleanpunaiseksi colormaskilla ja kaikki hattaranpuna valui viikoittain shampoon mukana viemäriin. Ei siis ollut työ eikä mikään hankkiutua siitä eroon syksyn koittaessa. Olenkin moneen kertaan maininnut täällä vaalennuksesta syväpuhdistavalla shampoolla ja samaan temppuun yritin turvautua myös tänä vuonna.

Aiemmasta poiketen käytin hattaravärin saamiseen kuitenkin L´oréal Parisin väriä 822 Strawberry Fiz, joka nappaskin yllättävän tehokkaasti kiinni. Toki mun hiukset haperot latvat vaalenivat ihan shampoon voimin, mutta muualle päähän tarvittiin hieman apuja. Oli siis oikein iloinen yllätys kun ollessani keskellä hiuskriisiä, toi posti mulle yllätyspaketin Garnierilta.


Paketti sisälsi Nutrisse Truly blond- vaalennussuihkeen sekä keltaisuutta taittavan hoitoaineen, jotka molemmat olivat suureksi avuksi. Harmittaa etten tajunnut ottaa mitään ennen kuvaa, sillä kaksi käsittelykertaa vaalennussuihkeella riitti irroittamaan punertavuuden. Voin siis taas kehua näiden suihkeiden tehoa ja viime kerrasta poiketen, vältyin päänahan kutinalta ja kirvelyltä! 

Hoitoaineeseen en taas ihastunut niin erityisesti, mutta syynä on se, että mulla on ennestään käytössä niin tehokkaasti keltaisuutta taittavia tuotteita, että tää jää niille kakkoseksi. Ihan kiva tuote, joka jättää hiukset pehmeiksi, mutta taitto ei ollut mun tarpeisiin riittävää.


Kuva viime vuodelta, jolloin vaalensin sännöllisesti tyven vastaavanlaisella suihkeella

7 kommenttia :

 1. Ajattelin huomenna käydä parissa kaupassa kattoon mut näin mutuilulla sanoisin että siellä missä muitakin nutrissen tuotteita eli isot marketit, Sokos, Anttila... :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Mikä olisi sinun suosittelema hyvä tuote tehokkaaseen hiusten keltaisuuden poistamiseen? Colormaskia, sekä kampaamosta ostettu hopeashampoo- ja tehohoito eivät tunnu purevan.. Minulla on siis tyvi ruskea mutta latvat vaaleat ja itteä ärsyttää kun keltaiseen taittuvat.. :) Mihin muuten tuon suihkeen vaikutus perustuu? Kiitos etukäteen vastauksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sun hiukset täysin vaaleat ja rehellisesti keltaiset (ei mitää oranssit)? Entä mitä tuotteita kampaaja on suositellut jossei keltaisuus siltikään katoa? Tai sitten sulla on vaan niin hyväkuntoiset hiukset :D

   Ite tykkään värjätä ensin tuhkaisella värillä (cameleo 9.1) ja päälle vasta shampoita ja sävytteitä. Paras hopeashampoo on Loreal Série Expert Silver shampoo eli ärtsyä ja tehokasta. Huokosempaan tukkaan tarttuu herkästi. Sit mul on Colormaskin pearl-tuotteet olleet käytössä.

   Suihke sisältää mm vetyperoksidia ja vaalennusta voi tehostaa aurinkolla ja föönaamalla. Eihän tää nyt mikään kaikkein hellävaraisin taika-aine ole mutta satunnaisesti käytettynä kätevä. Kuvittelisin myös sopivan sun tilanteeseen eli tekisi hiusten latvoista kevyesti huokoisemmat jotta hopeatuotteet tarttuisi paremmin :)

   Poista
  2. Ovat siis ihan kampaajalla vaalennetut ja taittuvat keltaiseen, ei onneksi oranssit.... :D Alkaa mennä hermot vaikka tykkäänkin näistä hirmusen paljon aina ruskeatukkasena kun olen ollut että pakko värjätä kohta takaisin... On kyllä paksu tukka ja vähän olen värjännyt elämässä, kampaajan mukaan hyvässä kunnossa. En tiennyt että hiuksen laatu vaikuttaa värin tarttuvuuteen! :O

   Kävin tänään Kickissä ja siellä oli John Frieda Sheer blonde merkkistä samankaltaista suihketta, mutta lupasi ettei ole mitään ylimääräisiä vetyperoksideja yms... Kympin luokkaa hintakin vain sillä ja ainakin kaverilla oli ihan älytön vaikutus luulin että se oli värjänny tukan! En vielä lämmennyt idealle koska oon älyttömän tarkka tukastani ja pelkään että se menee huonoon kuntoon, kun muutenkin on pörröinen laadultaan ja luonnonkihara niin huonokuntoisuus vielä korostaa niitä... :s

   Kiitos sun vastauksesta, oon nyt taas vähän viisaampi! :)

   Poista
 3. Kuinka paljon kannattaa pitää taukoa käsittelyjen välissä ja montako kertaa uskaltaa käyttää? Paketissa ei lukenu juurikaan ohjeita :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että näihin varsinaisia käyttöohjeita on eli maalaisjärjellä ja oman tukan ehdoilla mennään :) Itse käytin perättäisinä päivinä saavuttaakseni haluamani vaaleuden

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan