11. syyskuuta 2015

Syksyinen asu ja ostokset


jakku H&M / kirppis | pusero Seppälä / kirppis | farkut Dr.denim| conssit kirppis

No okei, lähinnä vain askel kohti kerrospukeutumista. Kyllä tässä on parina aamuna huomannut töihin käppäillessä, että kaulahuivi ja sormikkaat olisi poikaa. Pakko ne on kai kaivaa esiin, sillä muussa tapauksessa välinpitämättömyys vie nuhaisena sängyn pohjalle.

Syyskuun aikana olen taas löytänyt tieni nettikirppareiden pariin. Syytän kuitenkin hieman mun työtä, sillä oon viime aikoina päivystänyt tiskillä ja osa päivästä on aina niin hiljaista, että tekemisenpuute iskee. Olen siis usein päätynyt mm torin sivuille ja hakannut päivitä nappia.

Huonekalushoppailu vaihtui kenkiin ja nyt onkin syksyn kenkävarasto päivitetty kuntoon. Pakotin itseni hankkiutumaan eroon vanhoista tennareista ja tossuista ja olikin jo korkea aika. Tilalle tuli  kenkiä, joista varpaan eivät kurkista tai kastu syyspäivinä. Jo näistä syistä on helppoa iloita, mut on toi neonpinkki värikin aika herkullinen ☺

2 kommenttia :

  1. Tykkään yhdistelmästä tosi paljon! Kerrospukeutuminen on välistä hankalaa, mutta musta sä onnistuit kyl tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) yleensä sitö tulee puettua kerroksia vain pysyäkseen lämpösenä ja lopputulos on yleensä eskimo mutta pitää muistaa tälleen syksyllä et sinne siis jakunkin alle mahtuu villapaita :P

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan