21. syyskuuta 2015

Party all night, sleep all day

... or week.

Festarikauden päätyttyä on juhlimiset olleet vähissä ja focus täysin työnteossa ja kodin hoitamisessa. Vähän samaa on tuntunut olevan liikkeellä ystäväpiirissä, joten kerättiin porukka kasaan ja etkoiltiin kuin ennen vanhaan. Yöksi lähdettiin Kaivolla Tube & Bergerin keikalle riekkumaan. Hauskaahan se oli nauraa ja vaihtaa kuulumisia niinkuin ei mitään taukoa näkemisessä olisi ollutkaan. Samaa on luvassa tässä lähiviikkoina, sillä ainakin puheena on ollut ottaa itseä niska kii ja lähteä kaupungille keikuttaan yhdessä.


Päällä oli yksi kesän parhaista löydöistäni eli kirppikseltä ostettu H&M shortsihaalari! Kuviointi on ihan överi-söpö, mutta tykästyin hirveesti istuvuuteen ja haalarin malliin. Ensisilmäksellä sitä ajattelisi mekoksi, mutta pelko pois, pylly ei vilku. Lisäksi kyljissä on kivat kiristysnyörit eli puvusta taas hyvinkin istuvan.

Oon myös palannut huulipunien pariin eli duuniinkin saatan muuten mennä lähes meikittömänä, mutta huuliin sutasen vähän oranssiin taittavaa väriä. Hassua miten tollanen pieni asia kirkastaa kasvoja. Tarviipa tehä jotain meikkipostausta taas sillä muutenkin meikkirintamalla on tapahtunut muutoksia.

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan