30. heinäkuuta 2015

Summer Sound Festival 2015

SSF-viikonloppu tuntui loppujen lopuksi ilmestyvän suoraa nurkan takaa ja hujahtavan ohi sellaisella nopeudella, että vähän jäin ymmälleni. Kauan tätäkin juhlaa odotti ja nyt se on ohi. Taas. Jotenkin edellisinä vuosina on tainnut olla tän viikonlopun jälkeen vaan niin rikki ja kaikkensa antanut, että nyt epäilen itseäni ja juhlimistani, vaikka tiedänkin viikonlopun olleen ihan mahtava.

Tänä vuonna tuli otettua siis hieman rauhallisemmin, sillä mieltä ja kropan lihaksia painoi työt. Tuli skipattua ne etkot ja jatkot, jotka yleensä ovat olleet niitä yksiä juhlien kohokohtia, samoin kuin sunnuntaina Circuksessa järjestetyt päätösbileet. Kahden päivän juhliminen siis riitti tyydyttään festarikuumeen ja maanantaina oli oikeasti kiva mennä fressinä töihin. Tässä on huomattu ettei se vanhuus tule yksin, sillä krapulaa ja morkkista saattaa joutua potemaan päiviä.

Pienestä nössöilystä huolimatta, tai juuri sen vuoksi, mulla oli niin hyvä viikonloppu! Olo oli kevyt, ystävät ihania, ei draamaa tai huolia... Ainoa murhe taisi olla perjantaina kun oltiin jo Messukeskuksessa kun selvisi, että Mikan lippu tarvii vaihtaa Lippupisteellä ja aikaa on ehkä puoli tuntia. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin eikä edes missattu mitään ihmeellistä.

Musiikista nostetaan esiin suosikkeina Showtek, Klingande, Oliver Heldens sekä Alesso, jotka laittoivat vipinää kinttuihin. Erityisesti olin odottanut Showtekia, jonka keikka missattiin liki kokonaan viime Weekendissä älyttömän jonotuksen vuoksi, sekä Heldensiä, jota Mika on jaksanut hehkuttaa pitkään ja hartaasti.

Voin sanoa nauttineeni, mutta myös säästelleeni panoksia lähestyvää Weekendiä varten. Multa repee verkkarit, jossei Modestep esiinny... Varmistusta kaivataan.


Päällä aika perus festarirättejä eli niitä verkkosukkiksia, neonvärejä ja kaikkea käytännöllistä. Rakastuin tohon nahkaliiviin, sillä olo ei tosiaan ollut niin alaston, vaikka eihän se juuri enempää peitä kuin tavallinen toppi. Ensi kerralla muistan kuitenkin olla pukematta sisäänajamattomat converset... Joo neonpinkki on söpö väri, mutta jalat huusivat armoa jo muutaman tunnin kävelyn jälkeen.

Festarinaamari laitettiin myös kuntoon eli ripsienpidennykset tekivät paluun viimeinkin! Taas sitä miettii miten onkaan selvinnyt koko kevään ja kesään ilman ripsiä, sillä nyt sitä tuntee itsensä niin nätiksi ja siistin näköiseksi kaiken aikaa. Totuin jo täysin meikittömään naamaan, mutta nyt tajuan tunteneeni itseni lähinnä kummitukseksi ja tällänen pieni muutos piristi ulkonäköä ja mieltä. 


liivi H&M | toppi netistä | shortsit H&M | sukkikset Ebay | conssit fb-kirppis | vyölaukku H&M


toppi Seppälä | shortsit H&M | paita fb-kirppis | sukkikset Ebay | vyölaukku H&M 


12-14mm D-kaari

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan