3. heinäkuuta 2015

Kesä, tekno ja selfietikku

Kyllä jäi harmittaan kun Thaimaan reissulla kuolasi muiden matkailijoiden selfiekeppejä ja itse ajatteli, että enhän mä sellaista osaa käyttää ja siksi jätti ostamatta. Kevään mittaan joutui useasti tilaanteeseen, jossa tälläistä kuvausapua olisi kaivannut ja siksi lähdin positiivisin mielin testaamaan Selfieshopin suosittelemaa keppiä.

He lähettivät mulle juuri valikoimaan saapuneen mini- selfiekepin, joka on siis helppokäyttöinen kaapeliversio eli ei tarvitse huolehtia kaukolaukaisimesta. Kokonsa puolesta keppi kulkee pienessäkin laukussa mukana ja tää oli mulle todella mieleinen juttu, sillä aiemmin tutkimani kepit ovat olleet vähän kookkaita ja jopa painavia kun taas tämä mini painaa 120g. Keppi kulkee siis kätevästi mukana viikonlopun riennoissa enkä malta odottaa tän testailua lomamatkalla.


Koeajettiin keppiä viime viikonloppuna Dept.Openair tapahtumassa Kalasatamassa, jossa riittikin ystäviä, aurinkoa ja hyvää musiikkia. Kerrankin kuvaaminen sujui kätevästi kun ei tarvinut pyytää kuvausapua ulkopuolisilta ja ihmismassan keskellä seisoessa saattoi vain nostaa kepin ja kuvata sniikisti tanssivia ihmisiä. 

Valokuvaamisen lisäksi tuli vaihdettua kavereiden kanssa kuulumisia, sillä tässä on viime aikoina tullut laiminlyötyä treffailua ja juoruilua. Pitäisi oikeasti parantaa tapansa ja ryhdistäyty yhteydenpidossa eikä vain makoilla kotona ja odottaa seuraaviin bileisiin. Oli kuitenkin sydäntä lämmittävä ilta ja kesäjuhlaa parhaimmillaan!


Postauksessa esitelty minikeppi on tällä hetkellä tarjouksessa TÄÄLLÄ, mikäli sellainen alkoi haluttaa. Selfieshop tarjoaa myös ilmaiset postikulut tilaajille seuraavan kuukauden (3.7.-2.8.) ajaksi. 

Tilausta tehdessä syöttäkää vain koodi BLOG8

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan