5. heinäkuuta 2015

Datenight @ Merimakasiini

Merimakasiini on löytynyt ravintolalistaltamme jo hetken aikaa ja viimeksi kun piti mennä syömään, oli paikka suljettu. Tällä kertaa kuitenkin parempi onni ja merenelävien ääreen. Samalla juhlistettiin ja fiilisteltiin Mikan opiskelupaikkaa. Tai kai sitä voisi sanoa, että elämää myös noin yleensä, sillä hyvin pyyhkii ja tulevaisuuskaan ei masenna.

Ruoka oli mun mielestä hyvää ja nälkä lähti, tosin vain juuri ja juuri. Alkuruuaksi tilattiin persilja-valkosipulivoilla gratinoituja parmesan etanoita, sillä viime etanoista olikin jo aikaa vuosi ja nyt on kyllä pakko alkaa syömään useammin. Niin parasta. Pääruuaksi tilasin kampasimpukkavartaan maalaistaranskalaisten kera ja hyvää oli! En ollut ennen maistanut kampasimpukoita ja nyt ainoa napinanaihe varmaan oli toi annoskoko, joka sit kuitenkin oli ihan riittävä lisukeranujen kanssa. Mikalla oli äyriäiskasari eli kaikenmoista rapua ja simpukkaa, joita jälleen kadehdin, mutta onneksi meillä on tapana reilusti vaan maistella toistemme ruokia.


Kesäkelien kunniaksi oli pukeuduttava pitsikimonoon ja etsittävä sen ympärille vähän kesäisempiä vaatteita kuin viimeksi. Mun vaatekaapista näköjään puuttuu tavalliset mustat korkeavyötäröiset shortsit, sillä nää nahkaiset eivät oikein aja samaa asiaa ja ovat lisäksi hieman epämukavat kaikessa hiostavuudessaan.

Ennen ruokailua käytiin myös Itiksessä pyörimässä kaupoilla ja viimeinkin tutkimassa tietokoneita! Pian musta tulee toimivan tietokoneen onnellinen omistaja. Mutta niin tuosta asusta piti sanoa, että oli ihan paras helleasu, sillä ulkona oli sopivan vilpoinen muttei liian paljastava ja kauppakeskuksen viileydessä pitsihuitula taas lämmitti kevyesti.


kimono Ebay | toppi H&M | shortsit H&M / kirppis | sandaalit Topshop / kirppis | lasit Ebay

4 kommenttia :

 1. Ihana kun käytte tuollain syömässä uusissa paikoissa yms :) täydellinen kimono myös ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koskaan ennen tajunnu syömisharrastusta tai ollu kiinnostunut mistään rasfloista mut mika tutustutti ja ihan kivaahan tää on :D Kiva myös mainita uusista paikoista täällä sillä tännekin saattaa eksyä joku nälkäinen vinkkien perässä

   Poista
 2. En koskaan voisi syödä etanoita, se koostumus pelottaa :D En sen vuoksi voi sietää esim. sieniä tai katkarapujakaan :D Toi pitsikimono on niiin ihana, haluun kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kaikista noista joko tykkää tai ei :D koostumukseen totuttautuminen voi ollakin hankalaa mut onneks ite tykkää nii ei jää herkuista paitsi. Ehkä säkin viel joskus lämpeet niille kun ne on oikeessa ruokalajissa :D

   Ja pistäs kimono tilaukseen, ebay on näitä pullollaan!

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan