1. kesäkuuta 2015

Lakkiaisviikonloppu

Helsinki - Turku - Tampere - Hyvinkää -Turku - Helsinki

Viikonloppu tuli vietettyä tien päällä sekä mamman hoivissa eli perjantaina pakkasin laukun ja lähdin matti kukkarossa kohti juhlatarjoiluja. Mun nuorempi sisko valmistui lähihoitajaksi ja oli kiva käydä Turussa ensimmäistä kertaa sitten joulun. Jos olisin kuitenkin tiennyt valmistujaisjuhlan kestävän reilut pari tuntia, olisin ehkä jäänyt äidille päiväunille, sillä ilkeetä teki istua ensin pari tuntia bussissa ja perään yli kaksi tuntia Logomon juhlasalin kivikovilla penkeillä.

Lauantain ohjelmaan mahtui kahdet lakkiaiset eli aamulla hurautettiin serkun juhliin Tampereelle ja sieltä Hyvinkäälle sukulaistytön juhliin. Istumista istumisen perään siis, mutta kiva ja viihdyttävä päivä kuitenkin. Mä en juuri ole koskaan innostunut sukujuhlista ja olenkin vähän harvinainen näky niissä, joten juteltavaa ja kuulumisten vaihtoa riitti. 

Siinä mummojen piinapenkissä istuessa tuli nautittua tarjoiluista täydestä sydämestä ja vuoden kakkukiintiö tuli täytettyä 11 kakunpalalla, joskis nyt harmittaa hieman ettei pumminut äidiltä vielä viemisiä kotiiin...


Koko kakarakatras

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan