10. kesäkuuta 2015

Hiusmallina - Pastellihiukset

Olin taas viime viikolla hiusmallina ja tällä kertaa kyseessä oli IdHairin värjäyskoulutus. Esitin toiveen, että pysytään suht vaaleassa sävyssä ja tää oli värjääjille ja kouluttajalle täysin ok. Moni varmaan pelkää hiusmalliksi lähtemistä ja vapaiden käsien antamista, mutta omien kokemusteni perusteella sanoisin, että paljon niitä malleja ja toiveita kuunnellaan. Tietysti joskus on näytöksiä tai kuvauksia, joissa teemana on ns. erikoiset leikkaukset ja villit värimaailmat, mutta kyllä näistäkin saa etukäteen tietää ja miettiä onko valmis heittäytymään.

Tällä kertaa luotiin kaikille kuitenkin mallin tyyliin ja arkeen sopivat hiukset ja musta tuli hieman aiempaa blondimpi. Koko pää käsiteltiin vaalennuspesulla, jotta saatiin aiemmat värit pois ja pohja riittävän kirkkaaksi. Vaalennuksen jälkeinen söpö keltaisuus taitettiin IdHair Powr-suoraväri sävyllä Lavender, joka nappasi kuiviin kohtiin tiukemmin ja tästä syystä hiukset näyttivät hieman lilalla/vaaleanpunaisella raidoitetuilta.


Lopputulos oli todella söpö ja kesäinen, mutta mähän onnistuin pilaamaan sen jo viikonloppuna. Tyvi jäi vaalennuksen jäljiltä hieman liian kellertäväksi mun makuuni ja yritin sitä hopeashampoon kanssa taittaa. No shampootahan oli sitten päässyt livahtamaan juurikin näihin vähän kuiviin haiveniin ja pastelliväri muuttuikin harmaaksi. 

Tarkoitus olisi tällä viikolla korjata tilanne hankkiutumalla sekä harmaasti että siitä kellertävyydestä eroon. Lisäksi hiusvärivarastoni kasvaa muutamalla suoravärillä, joten katsotaan millainen my little pony-tukka mulla pian on. Olin jo keväällä luovuttanut hiusteni kanssa ja päättänyt niiden antaa vain kasvaa, mutta jostain ihmeestä sain taas aivan uutta energiaa puunata ja leikkiä hullua tiedemiestä värien kanssa. Hurraa kesätukka!


Palkkioksi IdHairin hiuslakka ja suojasuihke. Molempia on jo testattu ja hyvältä vaikutti

6 kommenttia :

 1. voiii ihana kesätukka ! Mä ajattelin jos oikeesti sävyttelisi harmaaksi tukan ::D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sävytä, haluun nähdä ja ihastella! :D aina näistä kesähiuksista eroon pääsee, oli ne sit vaaleanpunaset tai harmaat.

   Poista
 2. Aivan ihana karkkiväri <3 Tekisi itsekin mieli taas kokeilla kaikkia shokkivärejä, mutta juuri ehdin palaamaan ruskeaan hiustenhuonovointisuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo tiedän ton et hiukset tuntuu liian kuivilta ja haperoilta mihin tahansa käsittelyyn mut mieli vaan tekis.. Parempi antaa parantua rauhassa, sillä tietty väri kuin väri näyttää paremmalta hyväkuntoisissa hiuksissa. Jos on varaa leikata haperoa pois niin suosittelen, nää munkin hiukset on ollu ihan uudessa hapessa leikkauksen jälkeen.

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan