28. toukokuuta 2015

Testissä: Steam&Go-vaatehöyrystin

Indieday's Bloggers Inspiration Day -tapahtumassa oli tarjolla mahdollisuus yhteistyöhön Philipsin kanssa. Kotiinviemiseksi saimme Philipsin Steam & Go- vaatehöyrystin - pelastus tälläselle laiskurille, jonka silitysrautakin on jäänyt johonkin matkan varrella kaikkien muuttojen myötä.


Philips Steam & Go on kannettava vaatehöyrystin, joka on hellävarainen ja nopea tapa freesata vaate kuin vaate. Se sopii herkimmillekin kankaille, jopa silkille, joten oon onnistunut käsitteleen kaikki hankalat juhlavaatteet. Kuvissa näkyvä mekko on viime kesän suosikki, mutta niin työlästä materiaalia, että silityskin oli riskiä puuhaa ja jäi mamman taakaksi. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että höyrystin omaan kouraan, muutaman minuutin päästä kolttu niskaan ja juhlimaan.

Laite lämpenee alle minuutissa, kuuma höyry tappaa jopa 99,9 % vaatteiden bakteereista ja pidentää pesuväliä sekä poistaa tehokkaasti tupakan-, ruoan- ja hienhajuja. Ainoa negatiivinen huomio koski vesisäiliötä, joka voisi olla tilavampi, jotta useamman vaatteen käsittely sujuisi keskeytyksettä. 


Voita oma Steam & Go!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Steam & Go -vaatehöyristin myös itsellesi! Osallistu kilpailuun Instagramissa näin:
1) Julkaise Instagramissa kuva omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekostasi
2) Lisää kuvaan hashtagit #steamNgo ja #kesämekko2015
Arvonta suoritetaan 18.6.2015. Tutustu kilpailun sääntöihin täältä

2 kommenttia :

  1. Onko tää toiminut missä kaikissa vaatteissa? Mulla olisi pellavahousut jotka on ihan rypyssä, mitä luulisit toimisko tää niiden kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole törmännyt vaatteeseen johon tää ei toimisi. Mukana tulee vielä vaihtopää joka sopii paksummille kankaille joten kyllä pellavakin siliää nätisti :)

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan