17. toukokuuta 2015

Kirppisshoppailut osa 2

Koska olen ollut laiska näiden ostospostausten kanssa, on pakko jakaa hieman näitä kuvia, ettei koneenne jumitu kuvamäärän vuoksi. Lisäksi tää laiskuus aiheuttaa sen, että mm. alla näkyvät tikkilaukut ovat löytäneet tiensä uuteen kotiin tehden tilaa muille uusille laukuille eli ei nyt ihan kauheen ajan tasalla oo nämä kuvatkaan.

Mulla on kuitenkin ollut nyt kevään kynnyksellä erityinen himo laukkuja ja kenkiä kohtaan eli vanhat tavarat on pistetty jakoon ja tilalle hankittu jotain kätevämpää ja kivempaa. Pitkästä aikaa olen jaksanut vaihdella laukkuakin aina päivän asun ja tarpeiden mukaan kun kerrankin on valikoimaa.


Tikkilaukut palautuivat tosiaan kiertoon varsin pian löysien lukkojen vuoksi, mutta onneksi tilalle löytyi niin bile- kuin arkilaukkuja. Kånkenin ja alimman kuvan röpelöpintaisen laukun olen taas saanut ilmaiseksi ja repusta oli erityisen paljon iloa mm. Thaimaan reissulla. Neonpinkki kännykkäkotelo/lompakko-systeemi oli ihana löytö eurolla, sillä olin juuri ebaysta etsinyt vastaavanlaista. Muiden laukkujen hinnat ovat liikkuneet parista eurosta viiteen euroon.Vanhoista kengistä taisin luopua vuosi sitten muuton yhteydessä, joten hyvällä omallatunnolla on tullut ostettua siistimpiä talvikenkiä ja muutamat korkokengät jos sitä vaikka kokisi naisellistumisen tai kutsu kävisi kesäjuhliin. Converse-kokoelman laajentumista en sen ihmeemmin jaksa edes selitellä. Ihan parhaat tossukat, jotka on syrjäyttänyt kaikki muut tennarit ja suosikit ovat tietenkin noi neonpinkit, jotka hohtavat uv-valoissa. Kengissä hinnat ovat pyörineet 2-10 euron välillä ja nuo mustat sekä oranssit conssit ovat olleen sieltä halvimmasta päästä.

Lisää postauksia todennäköisesti luvassa... ☺

1 kommentti :

  1. Ihania löytöjä teet aina hyvään hintaan :)!

    VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan