19. toukokuuta 2015

Kesän ykköset Fiorellasta


http://www.fiorellashop.com/


Aloitin jokin aika sitten yhteistyön Fiorellan (linkki verkkokauppaan) kanssa, koska heillä oli vaikuttava valikoima värikkäitä ja iloisia kesävaatteita. Monelle nimi on varmasti ennestään tuttu, vaikka valikoima olisikin vieraampi ja itseasiassa mulle he tulivat tutuksi meidän Pointbreak promotiimin sponsorina eli logo on täällä ja instagramissa aiemminkin vilahdellut.

Fiorella myy verkkokaupassaan ja Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa ja Tuurissa sijaitsevissa myymälöissään pääasiassa nuorille suunnattuja vaatteita ja asusteita. Hinnat ovat sopivan edulliset ja käväistessäni myymälässä, oli sielä runsas valikoima myös aletuotteita eli suosittelen paikallisille vierailua liikkeessä.Saamani tuotteet ovat olleen esillä täällä aiemminkin, sillä kimono on ollut viime aikoina ollut päälläni enemmän kuin mikään jakku, huppari tai neule, joiden paikan kukkahuitula on tosiaan vienyt. Monelle kimonot ovat varmasti tämän kesän ykkösjuttuja ja täytyy myöntää, että ymmärrän oikein hyvin miksi. Ihania värejä, kuoseja ja miellyttäviä päällä. 

Käyttömukavuus on noussut esille myös repun ja housujen kohdalla. Housut istuvat kuin valettu eikä polvipusseista ole tietoakaan. Ja mitä reppuun tulee... Miten oon selvinny nää vuodet ilman? Lapsena oli toki aina reppu selässä kunnes piti olla niin aikuinen ja saada laukku. Nyt ison olkalaukun hylkäämisen myötä on multa hävinnyt myös epämääräiset hartiakivut. Sitä tuntee itsensä hieman tyhmäksi, mutta myös hyvin iloiseksi, miten kaikille näille tuotteille on löytynyt jo oma pysyvä paikkansa mun tyylissä.

Alla linkit tuotteisiin, joskin kimonoa on tällä hetkellä saatavilla eri väreissä vain liikkeestä.

 

8 kommenttia :

 1. löytyy fiorella muualtaki kuin helsingistä mm. Kuopiossa on liike :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Näin muistelinkin mutten saanut osoitesivua eilen auki, kiitti huomautuksesta niin muokkaan :)

   Poista
 2. Ihan uusi tuttavuus mulle tämä, rakakastuin heti kaikkiin ihaniin paitoihin yms. ku menin tonne verkkosivuille :D Kun mulle tehtyjä vaatteita, kiitos vinkistä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä jos kolahti ja musta oli apua! :D Mitä oon nyt lähiviikkoina seuraillut niin verkkokauppaan lisätään kokoajan uusia vaatteita ja tää on tietty loistavaa

   Poista
 3. Täällä Kuopion Fiorellassa oon viimesen vuoden aikana vieraillu tavallista useammin, ku näyttää että se on jotenki skarpannu ihan hirveesti trendikkyyden suhteen! Itse asiassa perjantaina ostinkin sieltä vasta tiikeritopin :D Mitä menneitä vuosia muistelen niin aiemmin se on ollu vähän semmonen halpa white trash -liike (mm. Crazy Age -farkut...), mut nykyään löytyy joka vierailulla enemmän kaikkea kivan näköstä. Todella kivaan suuntaan on kyllä kyseinen puoti kehittyny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin oli tietynlaisia mielikuvia teinivuosilta eli positiivinen yllätys kun tutustui kaupan nykytarjontaan. Uskon että kehityssuunta on vain ylöspäin ja liike pysyy ainakin mun suosiossa sillä vaatteita löytyi moneen tyyliin :D

   Poista
 4. Tuli vaan mieleen kun tykkäät konemusiikista ja käyt niihin liittyvissä tapahtumissa; iskeekö psy- ja goatrance yhtään ja oletko kiinnostunut tapahtumista kuten esim. Kosmos-festival?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pari vuotta sitten pieni rakkaussuhde psytranceen ja yhä mielellään kuuntelee aina silloin tällöin. Bileissä ei kuitenkaan lle juuri tullut käytyä sillä kaveriporukasta ei juuri löydy innostuneita ja Kosmosta ei ole tullut harkittua ikinä tosissaan kun se on niin "kaukana" :D pitäs joskus ottaa ja lähteä, varmasti tykkäisin!

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan