25. toukokuuta 2015

Kaikki mitä tarvitsee on aurinko. ja ruoka. ja kirjat

Otsikkoon tiivistyy hyvin koko viikonloppu. Auringosta nautittiin lähinnä ikkunan läpi tai kauppareissulla, sillä ohjelmassa oli yhä lukemista. Mika lukee vielä pääsykokeisiin ja mä olin sitten ikään kuin henkisenä tukena vierellä lukemassa vähintään yhtä tehokkaasti Tuija Lehtisen ja Nora Robertsin hömppäromaaneja. Kuulemma voisin ottaa lukemisesta oikean hyödyn irti ja valita kirjastosta kerrankin jotain järkevää, mutta eiii. Kesään kuuluu hömppä.

Viikonlopussa oli totisesti sitä kesän tuntua, vaikken sen ihmeemmin nyt osannut nauttia. Koska vielä ei ole varmuutta kesätöistä, voi vain haaveilla kesäkuun tuomista kesäpäivistä ja tapahtumista. On juhannusta, teknoristeilyä, kentien matkailua... Myös rusketus kaipaisi päivitystä.


nahkatakki Vero Moda / House of brandon | mekko H&M / kirppis | reppu Fiorella
lasit Ebay | conssit

Lukemisen lomassa piti myös ruokkia itsensä ja tällä kertaa vuorossa oli pitsaa, koska Mika hankki pitsakiven ja pakkohan sitä oli testailla. Tehdään jatkossa varmaan hullu tiedemiesmäisiä kokeita ja yritetään luoda kaikin puolin täydellinen pitsa. Nyt saatiin aikaan jo kivan ohut ja rapea pohja käyttäessämme Pastanjauhantaa-blogista löytyvää ohjetta

Sunnuntai oli jämäpäivät eli heitettiin tortillalettujen väliin kaikki jäljelle jääneet ainekset ja pakko hehkuttaa miten hyviä noi katkaravut oli. Olinkin jo hieman kyllästynyt kanaan, joten nää valkosipulissa ja öljyssä kevyesti paistetut ravut oli niin jees, että yhä valuu kuola.

8 kommenttia :

 1. Söpö mekko ja sopii arkeen nahkatakin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, yritän saada kaikki kivat vaatteet käyttöön edes joskus :D

   Poista
 2. Ihana nahkatakki! Ja herkullisen näkönen pizza :)

  kesamaailmalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! joo jään nyt varmaa johonkin pitsakoukkuun... :D

   Poista
 3. Nahkatakki ja pitsimekko on ehkä parhain yhdistelmä ikinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon tykästyny kun tasapainottavat toisiaan :)

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan