2. toukokuuta 2015

BID 2015 & Netsky - outfit

Monesta blogista on varmasti saanut lukea, miten jengi on stressannut, suunnitellut ja shoppaillut asuaan Indiedaysin blogitapahtumaan ja kyllähän sen ymmärtää. Kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä tyylikkäiden kollegojensa rinnalla ja edustaa omaa blogiaan. Onneksi kyseessä oli kuitenkin rento päivätapahtuma, johon jokainen oli tervetullut itselleen mieluisassa asussa.

Munkin oli tarkoitus katsella vaatteita jo aiemmin, mutta asiahan jäi kaiken muun tärkeämmän jalkoihin, joten perjantai-iltana oli varsin käsinkosketeltavan jännittynyt tunnelma täällä kotona. Vähän oli känkkäränkän-poikasta, sillä olisin halunnut pukea Fanny Lyckman-bootsit, mutta mikään ei sopinut niiden kanssa. Onneksi mulla oli kesää ja aurinkoa odottamassa Fiorellan kukallinen kimono, joka loppujen lopuksi pelasti mut pahemmalta kriisiltä ja sai olon tuntumaan hyvältä tapahtumassa. Kimono on peräisin mun ja Fiorellan yhteistyökuviosta, josta kirjoitan vielä myöhemmin lisää.


kimono Fiorella | toppi H&M | housut Fiorella | hapsulaukku kirppis |  kiilakorot kirppis


BID- tapahtuman jälkeen lähdettiin Mikan kanssa vielä Netskyn keikalle Circukseen ja vaatekriisin kourissa päädyin pitämään aiemman asun ylläni, joskin jalkaan shortsit ja converset. Mä en oikeasti muista koska olisin viimeksi lähtenyt viihteelle vaatetuksessa, jossa olen jo koko päivän hengaillut, mutta minkäs teet kun kaikki vaatteet ovat liian lyhyitä, liian tiukkoja, liian lesboja, liian käytettyjä... Mukamas... Vaikea elämä.

No viime kuussa hehkutin Noisiaa ja heidän keikkaansa yhdeksi vuoden parhaista ja nyt tämä top 3-lista kaipaa päivitystä, sillä Netsky oli ihan helvetin hyvä. Toki molempia keikkoja oli odottanut ja uskonut koviksi, mutta mulla on odotukset ylittyneet ja kai nyt jotain kertoo, et musta on ihan ok tanssia aluella, jossa liikkumavaraa on ehkä 10 senttiä kummallekin sivulle? Yleisöä oli paljon, mutta ei vituttanut, sillä tunnelma oli pääsiasiassa positiivinen. Oonpas mä ollu tänä vuonna hyvällä mielellä liikenteessä, sillä aiemmin keksi kyllä aina rutistavaa.Kuvat Samir Abya

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joo mä menetin jo sydämeni ja tää on vieny jakkujen paikan! :3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo se on ehtiny pelastaan mut jo muutamalta vaatekriisiltä :D huitula vaan niskaan ja menoksi

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan