2. huhtikuuta 2015

White & Gold - outfit & shopping

Jee välillä sitä uskaltaa jättää toppatakin himaan, joten ilo saada asukuviin vähän vaihtelevuutta. Kuvien ottaminen ja käsittely on valon ja valokuvaajan puutteen vuoksi mahdottoman työlästä ja luovutin jo monta kertaa näiden kuvien kanssa säätäessä. Menköön vaikka ketuttaa, koska haluun vaan saada nää vaatteet esiteltyä.

Olin tossa Itiksessä pyörimässä perusvaatteiden perässä ja yllä oli Amisun uusi villakangastakki. Takki on tosiaan kerrankin oikeasti uusi, vaikkakin myös fb-kirpparilta löydetty. Ostin sen jo talvella, mutta sormet syyhyten odottanut miellyttävämpi ilmoja, sillä tää on ihan mun suosikki ja vienyt melkein kaiken huomion jopa nahkatakeilta.neule JC / kirppis | farkut Dr.denim | takki Amisu / fb-kirppis | kaulakoru Ebay | 
kengät  Fanny Lyckman for Estradeur / fb-kirppis

Mulla on jälleen trikoorättien läpikäyminen edessä, sillä kasa vaatteita on taas käyttämättömänä epäsopivuuden vuoksi. Tästä syystä hain H&M:ltä pari peruspaitaa, jotka kerrankin ovat oikeaa kokoa ja näyttävät itseasiassa varsin hyvältä päällä. Hintaa muistaakseni 5€ ja 10€.

Eräänä yönä potkas pieni onni, sillä joku myi kymmenellä eurolla fb-kirpparilla Fanny Lyckmanin todella hyvännäköisiä ja hyväkuntoisia bootseja. Se onni tässä oli se, että olen juuri päivällä klikannut Ebayn ostoskoriin hyvin samantyyliset, joskin monta kymppiä kalliimmat, nilkkurit, joissa myös oli kultaiset laattakoristeet. Kengissä on pieni sisäänrakennettu kiilakorko ja ovat niin tukevat jalassa. Negatiivista lienee valkoinen väri, sillä mulla mikään ei pysy puhtaana, mutta onneks nää on niin helppo puhdistaa ja tärkeintähän on se ulkonäkö. Jopa Mika kiinnitti näihin monoihin huomiota ja se on paljon se.

3 kommenttia :

 1. Pieni kateellisuus iskee nuista kengistä purrrh ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ei auta kuin metsästää samanlaisia ;)<3

   Poista
 2. Tosi kiva asu! Ja onpas noi kengät muuten ihanat!

  http://sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan