19. huhtikuuta 2015

Olaplex - Ei enää koskaan vaurioituneita hiuksia

Tai ainakin näin suuria se lupaa...

Olaplex on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korvaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia uudella tavalla. Se mahdollistaa hiuksen vaalentamisen kerralla vaaleammaksi kuin aikaisemmin – säilyttäen hiuksen kunnon huomattavasti paremmin. Olenkin Instagramissa seuraillut aivan uskomattomia värimuutoksia tummasta aivan vaaleaan.

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Se perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Lisää voit lukea vaikka täältä.

Ennen ja jälkeen

Ja sitten mun kokemukseni kyseisestä hiusmaailman mullistajasta.

Kirjoitín viime reissustani hiusmallina, mutta sivuutin täysin tämän Olaplexin, jota tosiaan käytettiin hiuksiini sävytyksen yhteydessä. En edes kiinnittänyt huomiota kun aineesta puhuttiin ja värjäyksen jälkeen luulin kaiken sen kiillon olevan peräisin Luxima-sävytteestä. Hiukseni olivat toki leikkauksen jäljiltä elinvoimaisemmat kuin koskaan, mutta lisäksi yllättävän sileät ja kiiltävät.

Toinen kosketukseni tähän ihmeaineeseen oli viime maanantaina, jolloin olin päähierontakurssin mallina (aijjai ensimmäinen oikea päähieronta ikinä ja teki hyvää) ja sain Olaplex-käsittelyn  ilman mitään värjäilyjä. Tällä kertaa tiesin aineesta enemmän ja osasin vertailla hiuksia ennen ja jälkeen käsittelyn. Nyt oli täysin varmaa, että se sai hiukset näyttämään niin hyvältä, että sen toivoi säilyvän ikuisesti.

Sepäs se. Tämän hetkisten fiilisten perusteella sanoisinkin, että tämä tosiaan saa hiukset näyttämään hyvältä eli ns. meikkaa ne hetkellisesti hyvännäköisiksi. Suhdaudun siis hyvin skeptisesti mm. aiempien vaurioiden korjaamiseen ja siihen, että hiusten hyvännäköisyys säilyisi muutamaa viikkoa pidempään. Voinhan toki olla väärässä. Mulle ainakin tuli parissa viikossa sellanen olo, että voihan hitsi kun on taas sameat hiukset ja kaipaisi lisää kiiltoa. Ja voin kertoa, että tulee kalliiksi lähteä muutaman viikon välein hoitamaan hiuksia tällä aineella.

No mutta vaikka mä olenkin hieman epäilevä, suosittelen kuitenkin harkitsemaan Olaplexia ja juttelemaan kampaajanne kanssa sen saatavuudesta. Tuskin se kuitenkaan pahaa tekee ja ainakin voit kampaamosta ulos astuessasi huokailla onnesta.

4 kommenttia :

 1. Vitsit, mun hiukset kaipais just tuota! :-D Onko kyseessä siis sellainen hoito, minkä voi vaan kampaajalla saada, vai myydäänkö tuota ihmeainetta ihan kotikäyttöönkin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrykseni mukaan vain kampaamokäyttöön, mutta olen lukenut että jossain annetaan käsittelyn jäljen vielä jälkihoitoaine, jolla sitten läträillään himassa. Tutkiskelin, että ebaysta ja Amazonista saisi tätä, mutta hinta ei ole mitenkään halpa ja feikin uhka on aina olemassa :D

   Poista
 2. Vau sulla on upeat hiukset!! :)


  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan