29. huhtikuuta 2015

Blogger's Inspiration Day 2015

Lauantaina koitti taas se aika vuodesta, jolloin me bloggaajat kokoonnuimme Indiedaysin toimesta yhteen sosialisoitumaan ja tilaisuudesta poistuttiin vähintäänkin juotettuina (se alkoholin määrä oli taas ihan älytön). Osallistuin tapahtumaan kolmatta kertaa ja tilaisuus järjestettiin ravintola Maximessa, jonka terassilta oli huikeat näkyvät pitkälle Helsingin ylle. Juhlatilan vaihdos oli iso positiivinen yllätys, sillä aiemmin tilana toimi ravintola Sipulin talvipuutarha, jonka sijainti oli huomattavasti hankalampi ja tilat varsin ahtaat tälläiselle bloggaajalaumalle.


Tällä kertaa siis oli tilaa hengittää, kävellä ja jopa istua syömisen aikana. Tapahtuma oli mielestäni muutenkin hyvin onnistunut, sillä paikalla oli moneen makuun sopivia sponsoreita ja yhteistyökumppaneita. Tarjoilut eivät ole kertaakaan tuottaneet pettymystä, joten jälleen kerran parkkeerasin itseni ruokapöydän läheisyyteen, josta oli myös hyvä tarkkailla ympärillä hyöriviä bloggaajia ja bongailla tuttuja. Melkoinen kuhinahan siellä kävi ja mäkin sitten hyvissä ajoin jo hipsin kotiin paperikassien kera.

Tapahtumassa ei tällä kertaa ollut lainkaan luentoja, joita ehkä hieman jäin kaipaamaan, mutta varmasti monelle olikin tärkeämpää päästä tapaamaan ihmisiä ja luomaan kontakteja. Toki ajan sai kulumaan esimerkiksi vaikka Fresita Loungen kynsipisteellä, testaamalla Satu Tuomiston avustuksella Steam & Go-höyrysilitintä tai vaikka tuunaamalla kahveja. Itse tosin tyydyin monella pisteellä vain katselemaan, sillä jonot saattoivat muodostua hirmuisiksi.. Usealta pisteeltä kuitenkin lähti paperikassi matkaan, joten testattavaa ja mahdollisesti jopa esiteltävää on vielä luvassa.

2 kommenttia :

  1. Vausti kuulostaa upealta päivältä! :) Olisi kiva tietää, mitä noista pussukoista löytyi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti tosi kiva päivä ja aina iso positiivinen yllätys saada kutsu mukaan :) kirjoittelen ainakin osasta lahjoista ja osasta mahdollisesti yhteistyökuvioissa eli juttua luvassa

      Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan