2. maaliskuuta 2015

WinterWonderland ja muut humputukset

No eihän se kotiinpaluu olisi ollut mitään ilman bileitä, aikataulusuunnitteluja ja sitä perinteistä vaatekriisiä. Viikko sitten festarivuosi avattiin WinterWonterlandillä, jonne onnekkaana voitin liput myös kaverille, joten meitä oli lauma tuttuja ja vähemmän tuttua jengiä.

Mulla ei sit loppujenlopuks ollut muita odotuksia kuin viettää laatuaikaa ihmisten kanssa, joita ei hui muutamaan viikkoon ollut nähnyt. Esiintyjäkattaus oli ihan jees eli oli nimiä, jotka oli kiva päästä näkemään, mutta mitään ehdottoman tärkeitä keikkoja ei ollut. Päälavalla tuli hyvin vietettyä aikaa ja nostetaan esiin vaikka sellaiset nimet kuin Andrew Rayel, R3HAD, Laidback Luke ja Sander Van Doorn, jotka tanssittivat ja saivat jopa mun darranaaman vääntymään hymyyn. Mark Knight ja Hot Since 82 olivat vähän laimeita tai sitten vika oli vain mussa, sillä tutut ja tuntemattomat olivat kyllä fiiliksissä.


perjantaina asu
toppi thaimaa | farkut dr.denim | conssit fb-kirppis | lasit thaimaa | korut ebay & h&m

lauantain asu
t-paita fb-kirppis | shortsit h&m / kirppis | sukkikset ebay | conssit fb-kirppis| lasit thaimaa


Tapahtumahan oli ikärajaton ja tästä käytiin netissäkin aika kiivasta keskustelua. Mulla itsellä ei ollut asian kanssa ongelmaa, sillä viime vuoden Weekendit sujuivat nätisti ja en yleensä jaksa ottaa ainakaan ennakkoon stressiä tollasista kun enhän mä kuitenkaan asialle voi mitään. Monelle tämä ikärajattomuus tuntui olevan kuitenkin ongelma, mutta jälleen kerran tekee mieli sanoa, että lopettakaa ruikutus ja nauttikaa. Perjantaina alaikäisiä ei näkynyt juuri lainkaan ja lauantainakin vain hyvin vähän. Heistä ei ollut lainkaan häiriötä, kuten ei onneksi aikuisemmastakaan juhlaväestä. 

Homma toimi, vessaan pääsi ja tilaa oli. Ei siis valitettavaa.

 viimeinen kuva Henri Juvonen / Pointbreak @ Fredan Tivoli

Tänä viikonloppuna tuli pyörittyä myös kunnolla Tivolissa eli nyt on sekin laskettu haudan lepoon. Muhun haikeus ei iskenyt, sillä viime aikoina en juuri siellä ole viihtynyt, mutta toki sitä yhä muistaa ne lukuisat ja taas lukuisat redi-illat  viime vuosilta. Kivaa oli kuitenkin käydä paikanpäällä muistelemassa ja näkemässä ihmisiä, joita olikin aivan törkeästi.

Ennen puolta yötä oli jonotusaika ollut kepeästi 1-2 tuntia ja osa halukkaista ei ikinä päässyt sisälle. Ikinä en ollut nähnyt sellaista vippijonoa ja muutenkin sisällä oli vähän maailmanlopunmeininkiä. Hetken epäilin jo omaa muistiani, mutta tulisin siihen tulokseen, ettei jengi yleensä oo noin perusteellisesti dokannu ja laittanu paikkoja paskaks, vaikka Tivolissa oltiinkin.

Muutaman viikon kuluttua tilalle avataan Capital Club & Bar, mutta katsotaan löytävätkö vanhat kantikset tiensä myös tuonne. Jos jollain on mennyt ohi niin TÄÄLLÄ vähän infoa uudesta ravintolasta.

8 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet, kävivät kyllä todella hyvin molempiin asuihin!(:

  http://aboutmeroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon 'vähän' jumahtanu pinkkiin kynsilakkaan :D

   Poista
 2. Voi vitsi mä ihastuin sun kynsiin! Niin pirteet ja kauniin väriset :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos! joo toi on ihan paras juhlalakka ku hohtaa jopa uv-valossa :)

   Poista
 3. Ihanan väriset hiukset! Tykkään todella.millä värillä värjäät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :P Taisin värjätä viimeksi Cameleon 9.2 mutta tästä on aikaa hiukset ovat thaimaan reissun jäljiltä melko kirjavat.. :D

   Poista
 4. kiva postaus:)
  hei ku sulla on tää mekko: https://www.hersecret.fi/mekot-ja-hameet/2291-holly-musta-mekko.html (kattelin vanhoi postauksii), ni miten pysyy pääl, pitääkö kokoaika laskee alas päin? ja onko kangas venyvää vai iha napakkaa ettei saa henkee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosiaan S-M kokoinen ja mulle liian iso joten ei ole voinut enää käyttää :/ matsku on hyvin joustavaa ja helma ainakin mulle (pituus 163) ihan hyvä :D

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan