22. maaliskuuta 2015

Waterland 2015

Tuli meni Waterland jälleen tänäkin vuonna. Joku ehkä muistaa mun viime vuotiset kirjoittelut ja sen, etten ollut kovin innostunut tapahtumasta. Viime vuodesta jäi jopa negatiivisempi mielikuva kuin mitä tänne avauduin, mutta luultavasti syynä oli vain mun känkkäränkkä-päivä, sillä tänä vuonna mulla oli ihan kivaa.

Arpaonni tosiaan suosi ja voitin  VIP-liput itelle ja muutamalle kaverille, joten oli kiva lähteä porukalla, vaikka Serena oli toki muutenkin täynnä tuttuja naamoja. Eli paremmilla mielin lähdettiin ja vähän mennään ny kattomaan-fiiliksillä, sillä edessä oli onneksi vain yksi ilta. Viime vuonna suurin häiritsevä juttu taisi olla huonosti käyttäytyvä juhlakansa, mutta tänä vuonna jengi oli joko siivommin tai sitten osasin vain sulkea silmät. Menokaan ei ollut niin pornoa kuin iltapäivälehtien lööpit viime keväänä hehkuttivat.

Tällä kertaa tuli mulahdettua myös porealtaassa, mutta palelun vuoksi suurin osa ajasta tuli vietettyä ihmismassan seassa tanssimassa. Ihmeellistä väkeä kun tollasessa tropiikissa viluttaa ja saa tanssia lämpimikseen... Musiikki oli ok eli kyllähän siinä vähän hytkytti ja hyvien biisien kohdalla pomppi menemään, mutta vähän jäi viime vuodelle kakkoseksi. Vaikka 2014 ei juhlituttanut, oli musiikki kuitenkin parempaa ja sitä oli ilo kuunnella ihan altaan reunaltakin. Katsotaan miten on ensi vuonna ja onko kerrankin syytä ostaa liput.Kuvat Riku Heininen, Karo Holmberg ja Timo Torvikoski. Lisää kuvia täällä

Mun uikkareiden perään kyseltiin jo aiemmin ja kuten arvata saattaa, on ne peräisin Ebaysta, tosin yläosaksi vaihdettu hieman soveliaampi bikinien yläosa. Jokuset samanlaiset uikkarit tuli Serenassa vastaan, mutta eihän tuo mitään haitannut, sillä tykkäsin omasta lookista todella paljon. Olo oli huoleton ja itsevarma eikä edes pidennyksiä viitsinyt virittää, sillä muistissa on viime bileissä rastoittuneet hiukset.

Vähän valinnanvaikeuksia meinasi syntyä, sillä olen viimeisen vuoden aikana tehnyt niin paljon bikinilöytöjä, jotka olisin halunnut pukea. Tämä uikkari kuitenkin voitti juuri ja juuri neonvihreät bikinit, koska melko harvoin varmaan tulee näille käyttöä jatkossa. Tarviin varmaan tosissaan alottaa se vesijumppa, että pääsee pukeutumaan päivittäin uusiin biksuihin.

4 kommenttia :

 1. Voi vitsit miten kivalta näyttää ja aivan ihanat uikkarit! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa tulla itekin joskus tsekkaan meno!

   Poista
 2. Toi uima-asu on todella hyvännäköinen siun päällä! Upeus. :)

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan