17. maaliskuuta 2015

Lomakuvat kuvakirjaksi

Lomakuvia kertyi hirvittävä määrä ja monet ovat halunneet niitä ihailla. Yhteistyöni Photoboxin kanssa tekee kuvien esittelystä helpompaa, sillä pääsin kokoamaan kuvakirjan aivan omien mieltymysten mukaan.

PhotoBox on Euroopan johtava digitaalivalokuvien säilytys- ja kehityspalvelu, jolla on yli 30 miljoonaa jäsentä. He lupaavat tarjota asiakkailleen korkealaatuista valokuvakehitystä sekä laajan valikoiman yksilöllisiä lahjaideoita. Lisäksi heillä on nopeat toimitusajat ja  kilpailukykyiset hinnat. Reipas ja toimiva asiakaspalvelu tekevät  asioinnista helppoa ja miellyttävää eli suuri kiitos minua avustaneelle Marjolle.


Tilaamani kuvakirja on mallia Luxus S eli 22 x 22 cm neliönmallinen kirja, jossa on kovat kannet ja 32 sivua. Photoboxin suosituimpia tuotteita ovat Luxus M sekä Portrait A4, mutta kaipasin pientä siistiä peruskirjaa, vaikka valikoiman laajuus pisti harkitsemaan kirjaa jos toistakin.

Kirjan luominen oli todella helppoa, joskaan ei kovin nopeaa ainakaan omalla kohdallani, sillä kulutin kuvien valintaan ja asetteluun useita tunteja. Lopputulos oli kuitenkin sen pienen vaivan arvoinen, sillä nyt mulla on valmiina kaunis laadukas kirja, joka säilyy muistona mun ja Mikan ensimmäisestä yhteisestä lomasta. Innostuin tästä projektista niin paljon, että suunnittelin jo teettäväni kuvakirjat tulevista reissuistamme ja kaikista muista yhteisistä kuvistamme, joten kohta hyllyä varmaan koristaa kokonainen kirjasarja.Yhteistyöstämme pääsevät hyötymään myös muut eli Photobox tarjoaa blogini lukijoille valitsemastanne kuvakirjasta 70% alennuksen!

Alennuskoodi: CARITA

Tarjousehdot: Alennus on voimassa ensimmäisen tilauksen yhteydessä ja koskee vain uusia asiakkaita. Tarjoukseen kuuluvat kaikki muut paitsi premium-, mini- tai compact-kirjat. Toimituskulut peritään normaalisti tilauksen yhteydessä. Tarjous voimassa 30.4. saakka.

http://www.photobox.fi/?channel=1416&utm_source=External&utm_medium=Social&utm_campaign=blog_Luxuskirja&utm_content=blog

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan