30. maaliskuuta 2015

Hiusmallina

Olin viime viikolla KC Professionalin hiusmallina eli 10 tuntia prinsessaleikkiä, joka huipentui pieneen näytökseen, jossa esiteltiin Luxima -kiiltosävytettä kampaamoalan ammattilaisille. 

Aamu alkoi casting-tilaisuudella, josta valittiin kymmenen päivän ohjelmaan sopivaa päätä ja itse olin toinen vaaleista malleista. Vaikka luotimme hiuksemme ammattilaisten käsiin, saimme reippaasti sanoa mielipiteemme ja esittää toiveita hiustyylin suhteen. Päivän pääpaino oli siis Luximan ammoniakittomassa hiusvärissä, joka jätti jälkeensä ihanan kiillon, jonka olisi tietysti toivonut säilyvän loputtomiin.

Mun hiukset vaalennettiin tyvestä sekä putsattiin kevyesti latvaa ennen kuin niihin sekoitettiin sävyjä strawberry blond ja apricot. Lopputulos oli yhä vaalea, mutta kevyesti pastellin sävyinen. Leikkauksen suhteen oli kaksi vaihtoehtoa eli joko pidetään "pitkänä" ja siistitään vain kevyesti tai leikataan oikeasti kaikki huono pois ja kuten kuvista näkyy, päädyin lyhyeen.


Eli nyt on tosiaan letti lyhyempi kuin viimeiseen 10 vuoteen ja fiilikset on ristiriitaiset. Yhdellä hetkellä olen onnellinen, että hapero latva on historiaa ja viimeinkin otsis on samaa mittaa muiden hiusten kanssa, mutta sitten mieleen palaa pitkien hiusten jumalointi. Tunnen oloni lyhyessä tukassa varsin maskuliiniseksi, on vaikea valita olkapäitä korostamattomat vaatteet ja lyhyen tukan laittaminen on työlästä... Toisaalta näitä hiuksia on kuitenkin kiva laittaa ainakin vielä ja mä nyt kaipaan jatkuvasti muutosta.

Haaveilen jo hiusten kasvavan sen verran, että saisin leikattua pitkän tyylikkään polkan, sillä kyllähän mä tosiaan lyhyemmässä tukassa näytän aikuisemmalta tai ainakin ikäiseltäni. Katsotaan osaanko luopua pidennyksistä vai saanko ne jo pian istumaan päähän.

Uusien hiuksien ja hyvien tarjoilujen lisäksi saimme palkkioksi lahjakortit, joilla saimme valita myymälästä viisi tuotetta. Omalla kohdalla tehtävä meinasin muodostua liki mahdottomaksi ja vietinkin useita tunteja pohtien ja kirjotellen ylös mitä tarvitsisin ja mikä olisi kiva. Kotiin kannoin kuitenkin 500ml viimeistelysuihkeen, syväpuhdistavan shampoon, lämpösuojan, hiuspuuterin ja beach sprayn. Ajattelin kirjoitella näistä lisää kunhan ovat päässeet kokeiluun.

 
Ainiin tietysti menen ja pätkäsen hiukset just kun olen saanut kuvattua hiusaiheista videomatskua... No jaan videon tästä huolimatta joskus, sillä eiköhän vinkeistä voi olla iloa muille siltikin.

12 kommenttia :

 1. Ihan superkivat hiukset ja mun mielestä passaa sulle loistavasti! :-)

  VastaaPoista
 2. ihhh kui magee tukka tuli ! Hyvän värinen ja sopii kyl tuo malli sulle ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mä itseasiassa toivoin jopa pinkimpää tukkaa :P

   Poista
 3. Sulle sopii tooosi hyvin nuo lyhemmät hiukset! :)

  http://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Todella tyylikäs ja näyttävä uus tukka :) Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tää aika tyylikäs ja aikuismainen.. kun sen jaksaa laittaa :D

   Poista
 5. Sulle sopii lyhyet hiukset todella hyvin! Mun tekisi mieli kanssa leikata hiuksia, sellanen long bob malli olis kiva, mutta en uskalla... Rakastan pitkiä hiuksia, mutta kun ei nää prkl kasva :D Ja pidennyksiä en jaksa laitella enää... Ääääh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Joo siis tollanen melkein pitkä tukka, joka ei vaan enää kasva, ajaa mut aina leikkauttaan hiukset. Suosittelen harkitsemaan, sillä sopis varmasti sulle ja sen jälkeen ne ainakin kasvais ;)

   Poista
 6. Sulle sopii kyllä nuo hiukset tosi hyvin! :-)

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan