23. tammikuuta 2015

Ohjelmaa loppukuulle

En tiedä mitä paljon pääkaupunkiseutulaisia tätä blogia seurailee, mutta toivottavasti edes jokunen, joka voisi vinkeistä hyötyä. Kivahan se olisi jakaa menovinkkejä pitkin Suomea, mutta aika vähän tulee seurattua muita kuin Helsingin kinkereitä, sillä tänne on jumituttu ja reissaaminen muualle ei ole jostain syystä tullut koskaan tavaksi.

Itsellä ei ole enää tälle kuulle mitään ehdottoman tärkeitä juhlia vaan nämäkin listalta löytyvät ovat vähän niitä "vois käydä"- bileitä jos vain laiskuus ja talvikeli ei vedä mua sohvalle pitkälleen. Seuraava kunnon tapahtuma, jota mäkin odotan sormet syyhyten, on Winter Wonderland, josta tuun varmaan vähän enemmänkin mainitsemaan.


Tätä iltaa voin suositella lämpimästi jos kalenterissa on tyhjää ja tanssituttaa. Noferini pistää liikkumaan ja mikäli en olisi herraa jo aiemmin nähnyt, olisi tämä aika ehdoton. Suosittelen kuitenkin harkitsemaan ennakkolippuja, sillä jonot voi olla hirmuset...

 

Danceterian synttäriviikonloppu jatkuu, mutta tänä iltana Venuella. Eli mikäli perjantaina nukutti/oli töitä/ei ehtinyt, ehtii tänään vielä mukaan synttäritsempaloihin.

Lauantain vaihtoehto B voisi olla Kuudes linja eli bileet pimeässä! Tämä kiinnostaa mua hirveästi konseptina ja myös koska baari on mulle vieres. Pss.. Ilmainen sisäänpääsy klo 21-23.

30.1. BASS GAME
Milla Lehto ja Vili V yhdistää voimansa eli loistavaa ja liikuttavaa musiikkia Pleikkariin luvassa. Viime bileet katkaisi sähkökatkos, mutta ehkä tällä kerralla päästään nauttimaan pidempään.

No nämä kekkerit vähän jo laittaa vipinää tossuun eli Clinicin 7-vuotissynttäreitä juhlitaan (mulle) uudessa baarissa nimeltä  Y31. Jälleen mua kiinnostaa millainen mesta kyseessä, mutta myös tapahtumassa esiintyvät teknotähdet.
 
Tapahtuman nimiä klikkaamalla löytyy lisää infoja

5 kommenttia :

 1. Y31 ei kyllä oo mitenkään uus..? ite oon menossa kuudennelle, koska HUHHUH mikä konsepti!! täydellinen. tai no katotaan nyt saanko jengii mukaan:U

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut huonosta muotoilusta, tarkoitin että mulle uusi mesta :D Vähän alkaa joo toi kutonen enemmän ja enemmön houkutella kun kaveritkin on saanut innostumaan ideasta

   Poista
  2. haha joo siis ihmettelin et oonko kuvitellu omiani kun oon siellä tampannu jo monet bileet :'D kutosel on ainaki aina hyvä meininki ja noi bileet kuulostaa niiiin huimilta. danceteriassa en oo koskaan käyny mut varmaan sielläki hyvä meno eli ei kyl voi toki hävitä kummin vaan valitsee... ja iteki käyn kutosel mieluiten ku lähel kotii haha (ei sillä ettei yöbussil pääsis alle 10 min kotiin, mut silti!)

   Poista
  3. Muhun iski tänään sellanen laiskuus että kyllä danceteriat hävis sohvalle, joten huomenna sitten saa kuunnella kavereiden hehkutusta. Kumpa joku olisi sen verran elävien kirjoissa että lähtee mun kanssa tsekkaamaan kutosen :P

   oli siistiä saada sulta vahvistus että jotain hyvää on sielä luvassa! Saa jatkossavinkata hyvistä bileistä sillä suunnalla.

   Poista
 2. tää tulee ehkä vähän myöhässä, mutta mäkin suosittelen kyllä kutosta paikkana, ja darkroom kuulostaa hullun hyvältä konseptilta! harmi vaan kun mun kaverit meinaa tälleen kivasti pari tuntia ennen bileitä perua koko menon, mutta ajattelin että meen sit itekseni tanssahteleen :--D

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan