28. tammikuuta 2015

Insjö bag organiser

Insjö bagInbag laukut on suunniteltu helpottamaan elämän pienissä ärsytyksissä. Me autamme järjestämään käsilaukkujen tärkeät, jokapäiväiset esineet ja löytämään ne nopeasti. Insjö laukkua käyttämällä myös käsilaukkujen vaihtaminen on helppoa, kaikki oleellinen seuraa mukana etkä enää ikinä unohda mitään toiseen käsilaukkuun!

Insjö nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa rauhallista järveä. Haluamme tuoda sen tyynen rauhan ja pehmeät liikkeet jokapäiväiseen elämääsi Insjö bagInbag laukkujen ja tuotteiden mukana.


Musta aukko ja päivittäin mukana kulkeva omaisuus

Insjön edustaja lähetti mulle testattavaksi heidän mallistoonsa kuuluvan Saimaa Tuuli -laukun. Kuten monilla naisilla, on myös mulla usein ongelmia suuren käsilaukun kanssa ja olen joskus aimminkin törmännyt näihin sisälaukkuihin, mutta nyt tilaisuuden tullen ajattelin, että eiköhän kokeilla ratkaista ongelmat.

Saimaa Tuuli -laukut on valmistettu helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista, logo-tunnus ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa ja sisälaukku on juuri passelin kokoinen niin isompaan kuin pienempäänkin laukkuun. Lisäksi se sopii matkustaessa matkalaukkuun tai käsimatkatavaroihin, treenilaukkuun, työlaukkuun tai toimii kätevänä meikkilaukkuna. 


Siisti ja helposti siirreltävä sisälaukku sekä avainrengas ja johtopidike

Mulla suurimpia ongelmia on ollut olkalaukun muuttuminen mustaksi aukoksi ja roskikseksi, laukun tippuminen maahan väärinpäin, joilloin omaisuus leviää kadulle sekä laukun vaihtaminen on ollut työlästä, sillä se tarkoittaa jatkuvaa siivoamista ja esineiden unohtamista juuri siihen väärään laukkuun. Tälläinen sisälaukku oli siis yllättävän suureksi avuksi, sillä kerrankin sitä sai huulipunat, nenäliinat, yms. omille paikoilleen sekä sisälaukku oli helppo vain heittää laukusta toiseen. Tää on vähän niitä tavaroita mitä ei ehkä osaa kaivata, mutta testauksen jälkeen huomaa arjen ja ongelmien helpottumisen.

Jos teillä (ainakin tämän jälkeen) on ostoslistalla kyseinen laukku, saa alennuskoodilla CAKU1 ilmaisen kuljetuksen seuraavan kuukauden ajan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan