30. tammikuuta 2015

Darkroom 5 years @ Kuudes linja

Lauantaina pääsin kuin pääsinkin lähtemään Kutoselle ja Darkroom-bileisiin! Olihan se vähän jahkailua vielä ennen kello yhdeksää, mutta jo tuntia myöhemmin oli pieni kaveriporukka kasassa ja tanssilattialta hyvä spotti vallattu. Facebookissa ehdinkin jo hehkuttaa, että bileet olivat jotain niin erilaista ja kiehtovaa etten ole aiemmin kokenut. Paikka oli kuin päivitetty Playground eli intiimi ja synkkä. Tunnelmaa lisäsi ehdottomasti baaripuolen valaistus, jossa juhlijat näyttivät kuin haudasta nousseilta eli melkoinen zombieland.

Kuvittele olevasi pimeässä luolassa ja voit hipoa sormillasi kattoa, jossa vilisee vaihtuvia ja vilkkuvia valoja sekä linjoja samalla kun ympärillä pauhaa se kuuluisa tiukka tekno. Visuaaleihin oli siis panostettu ja olivat tosiaan todellinen huomionvangitsija siellä pimeydessä, jossa ei edes kaverin naamaa erottanut puolen metrin päästä.

Ihmisiä oli hirveästi ja paniikkihäiriöisenä sain nähdä vaivaa löytääkseni hyvän paikan, jossa tanssia rauhassa. Olen tottunut baarissa omaan tilaan, joten koin välillä ahdistavaksi ihmismassan, joka saattoi tulla ja tönäistä sivuun tehden itselleen paremmin tilaa. Näistä seikoista huolimatta viihdyin muutaman tunnin ja olin iloinen päästessäni kokemaan nämä juhlat, sillä ensi kerralla (vappuna) olen todennäköisesti mestoilla. Suosittelen bileitä myös muille!

Kuvia sieltä pimeydestä ei luonnollisestikaan ole, mutta alla video vuodelta 2011 eli edes hieman esimakua visuaaleista sekä viiden vuoden takaisen livenauhoitus, jota kuunnellessa vierähtää muutama tunti.


3 kommenttia :

  1. Vou kuulostaa ja näyttää hyvältä, ensi kerralla voisin mennä mukaan. :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Vitsi ois siistii joskus kokeilla tollaset bileet :D

    VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan