20. tammikuuta 2015

Aces feat. Weekend Heroes 16.1.

Vuoden 2015 ensimmäisiä Aces-bileitä juhlittiin viikonloppuna Weekend Heroesin, Milla Lehdon, Flinkin, Kari M, Zacharianja Doepin voimin ja vaikka oma juhlafiilis olikin luokkaa "Kai sitä kääntymässä voi käydä", oli ilta jälleen loppujen lopuksi ihan jees. On se aina kivaa saada syy meikata itsensä ihmiseksi ja lähteä viihtyisään ympäristöön tapaamaan ystäviä, vaikkei energiaa tanssimiseen juuri sillä kertaa olisi. Okei, kyllä sitä vähän tuli Millan tahtiin keikuteltua, sillä ei kai siinä kukaan paikoillaan malta pysyä.

Venuehan avasi ovensa jälleen (rip DD) joulukuun puolessa välissä ja varsinainen erottuva muutos aiempaan on nuo päälavan valot, jotka DD:n aikana sijaitsivat katossa, mutta nykyään dekkien takana lavalla. Lisäksi pääsaliin tuotiin kivat laserit eli kaukana on ne päivät kun Venuella tanssittiin täydessä pimeydessä.

Kuvat Tero Heino, lisää kuvia täällä

Oli myös kivaa vetäistä päälle ihkauudet vaatteita, joita hyvän tovin olen jo hautonut kivan illan varalle. Mun edelliset nahkahousut tosiaan repesivät halloweeninä koko perseen mitalta ja tässä on talven mittaan päivystetty H&M:n housumallistoja sekä juostu oikean koon perässä. Viimeinkin kivat pökät löyty ja nyt yritän pitää mielessä, etteivät aivan kaikki muuvit ole nahkahousuille hyvästä... Päällä myös kallion kirppisryhmästä bongattu positiivinen "Trust no bitch"-toppi, jonka kuristuskaula-aukolle sai näyttää saksia. Tosin tarvii varmaan muuallekin pistellä reikiä, jos mun massakuuri jatkuu.
.

2 kommenttia :

 1. Siis hitsit sulla on iihanat kulmakarvat, heh! Olis tosi kiva saada päivitettyä meikkipostausta kuvina, tai ihan vaan tuotteiden nimet mitä käytät :-D

  Ihanaa vuodenalkua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä ja ideasta! Meikkijutut on kivoja joten eiköhän, mutta pitää nyt katsoa onko meikki ja tuotteet pysyneet viime postauksen jäljiltä ennallaan :P

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan