1. lokakuuta 2014

Lyhyestä virsi kaunis ja iso kiitos kaikille

Viime aikoina on kiinnostus blogeja kohtaan vähentynyt huomattavasti. Monet entiset suosikit ja muut seurattavat blogit tuntuvat jääneen "kesälomalle" tai suoltavat nykyään turhaa ja puuduttavaa kuraa. Uusia löytöjä tekee harvoin ja tuntuu kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, sillä huonoa tarjontaa on paljon.

Myös oma blogi kiinnostaa nykyään kuin kilo kiviä ja olen saanut pakottaa itseni avaamaan blogin useamman viikon ajan. Olen jumissa oman blogini kanssa, sillä mulla on tietyt mielikuvat siitä millaisen blogin haluan, mutta tällä hetkellä se ei vain tunnu mahdolliselta. En ole valmis panostamaan riittävästi. Ei ole varaa hovivalokuvaajaan. En halua kertoa tuntemattomille tärkeitä asioita. Ei kiinnosta. Mikään.
http://api.viglink.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_14120922125466&key=df797c6edb7c14f9b66bc241a31bf453&libId=bdbef4cf-4fad-42f4-9de6-38cac54c26cb&loc=http%3A%2F%2Fweheartit.com%2Fentry%2F7012092&v=1&out=http%3A%2F%2Fholaluna.tumblr.com%2F&ref=http%3A%2F%2Fweheartit.com%2Fentry%2Fgroup%2F189501&title=Luna%20%7C%20We%20Heart%20It&txt=%0A%20%20%20%20%3Cimg%20alt%3D%22Luna%22%20class%3D%22full-size%22%20src%3D%22http%3A%2F%2Fdata1.whicdn.com%2Fimages%2F7012092%2Flarge.jpg%22%3E%0A

Tästä syystä tämä blogi jää tauolla, joka voi kestää viikon taikka vuoden. Jään odottamaan inspiraatiota ja samaa innostusta mikä mulla aikanaan on ollut, sillä haluan lukea ja selata omaa blogiani taas mielenkiinnolla. Nykyään mieleen tulee vain miten tuo ja tuo ja tuo postaus on väkisin väännetty ns. pakon edessä, jotta ihmisillä olisi jotain luettavaa. Typerää sanon minä.

Olen kuitenkin perustanut toisen blogin, josta ei kuitenkaan tule ainakaan näillä näkymin mitään tämän kaltaista. Tulen postailemaan sinne ihan fiiliksen mukaan todennäköisesti kuvia ja muita juttuja, jotka haluan säilyttää muistona ja pyrin tällä kertaa unohtamaan paineet, aikataulut ja muiden odotukset. Katsotaan sitten mitä tuleman pitää. Jaan linkin täällä sitten joskus kun siltä tuntuu.

Mun arkea voi kuitenkin yhä seurailla Instagramissa ja We heart It paljastaa melko paljon mun fiiliksiä. Rauhaa ja rakkautta kaikille, ootte olleet ihania.

21 kommenttia :

 1. "En ole valmis panostamaan riittävästi. Ei ole varaa hovivalokuvaajaan. En halua kertoa tuntemattomille tärkeitä asioita. Ei kiinnosta. Mikään." <-- veit sanat suustani :D jään odottelemaan sun inspistä aj toivon että omakin roihahtais liekkeihin taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä inspiraatikatoja taitaa tapahtua yhdelle jos toiselle :D mutta eiköhän näistä selvitä

   Poista
 2. mikset jaa sun uutta blogia täällä?:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tekstissä mainitsin... Jaan sen kyllä

   Poista
 3. Tätä jään kaipaamaan ja innolla odottelemaan uutta blogia. Kuten sanoit, uuden hyvän blogin löytäminen on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, ja sen takia olen ollut todella iloinen kun löysin muutama kuukausi takaperin tämän blogisi. <3 Uutta vastaavaa en jaksa etsiä. Hyvää jatkoa sinulle! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada tälläistä palautetta vaikka on toki ikävää että oot ehtiny oleen mukana vain noin lyhyen aikaa. Ehkäpä tämäkin taru saa vielä jatkoa ja lupaan vinkkailla täällä/uudessa blogissa jos teen itse mahtavia blogilöytöjä!

   Kiitos ja kaikkea hyvää myös sulle :)

   Poista
 4. Eeeiiiiii!!! oot mun lempi bloggaaja! :(:(:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hengissä tässä ollaan ja jatko on täysin avoinna ;)

   Poista
 5. Ah niin sama tunne täällä ollu kans! Kohta kahteen kuukauteen postannu mitään. Ja oon kans huomannu et tosi moni bloggaaja on nyt kesän aikana/jälkeen hyytyny ja kirjottaa vaan siitä, kun ei tekis mieli kirjottaa. Oh well.

  Toivottavasti saat vielä inspiksen takas, sun juttuja kun on ollu niin kiva lueskella kaikesta huolimatta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä alkaako blogivillitys hieman hiipumaan vai onko nyt liikkeelle vain jotain ylensä blogimasennusta. Toivottavasti sullakin on parempia aikoja luvassa, sillä itsekin kaipaan luettavaa, vink vink ;D

   Poista
 6. Jo neljäs seuraamani blogi joka lopettaa tai jää tauolle :/ Uusia kiinnostavia blogeja on niin vaikea etsiä ja löytää suuren tarjonnan vuoksi, että itsellänikin on kirjanmerkeissä enää muutama seurattava blogi entisaikojen 40 sijaan. Mutta toivon sulle kaikkea hyvää ja toivottavasti palaat vielä joskus langoille, oli se sitten viikon tai vuoden päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on joo valitettavasti ollut liikkeellä ja syitä voi vain arvailla.. Mä itseasiassa mietin pitkään, että miten uskallan täällä sano, ettei homma enää kiinnosta, sillä itse on monet kerrat vituttanut kun joka on kertonut jäävänsä tauolle.

   Toivottavasti sulle ja muille löytyy kuitenkin jotain luettavaa, sillä kyllä jossain varmasti on niitä loistavia yksilöitä. Vähän vaan saa nähdä vaivaa niiden löytämiseksi :D

   Poista
 7. Kai kuitenkin jätät tämän niin että tätä pystyy lukemaan? Mahtava blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tää ainakin suurimmaks osaks jää näkyviin sillä monet eksyy tänne esim. hiusvinkkien perässä :) kiitos<3

   Poista
 8. Käytätkö vielä mielialalääkkeitä?

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan