9. syyskuuta 2014

Perjantain juhlalook

Viikonlopun ohjelmistoon kuului Reiviluola 2.0:n tupaantuliaiset sekä niiden jatkot Tivolissa
CLINIC presents NICOLE MOUDABER (UK) & GROOVEBOX (ES) -tapahtumassa. Uusi reiviluola tuli mulle jo muutama viikko sitten tutuksi, mutta olihan se kiva saada kasa kavereita yhteen tilaan, jossa sitten sai musisoida ja möykätä olan takaa. Lauran ja Jontun uudessa huushollissa on siis maan alle sijoittuva alakerta, jossa on hyvä etkoilla ja jatkoilla.

Jonkin verran oli ilmeisesti kekkereistäkin kuvia otettu, tosin odottelen yhteydenottoa Lauralta, että moniko kuvista mahtaa olla julkaisukelpoisia. Taisin itsekin tarttua kameraan muutaman sangrialasillisen jälkeen köhköh.

Muutenkin viikonloppu laittoi miettimään tuota alkoholin käyttöä vähän tarkemmin ja jonkinmoinen lakkoilu ja tarkkailu houkuttaa. Ikävä myöntää, mutta omassakin kaveriporukassa on satunnaisesti hieman painostusta alkon käyttöön ja siksi juomattomuutta saisi varmasti selitellä. Ehkä ehkä. Samalla voisin hankkiutua eroon juhlatupakoinnistakin.


peplum-mekko Hersecret | pikkulaukku kirppis 

5 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, yksi suosikeista vaikka mekkoja aika vähän käytänkin :)

   Poista
 2. Reivialakerta! Kyllä kelpaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika mahti! on soittaa musiikkia, tanssia ja makoilla pitkin poikin. Ja lisäks yläkertaan pääsee jengiä karkuun vaikka nukkumaan :) Pieni linna

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan