3. syyskuuta 2014

Monttubileet


toppi H&M | shortsit Seppälä | sukkahousut Ebay | kaulakoru Glitter

Viikonloppu oli omistettu toiseksi kodiksi muodostuneen Club Venuen ja Playgroundin hautajaismenoille eli ohjelmistossa oli INSOMNIACS 1Y ANNIVERSARY & VENUE CLOSING PARTY with SANTÉ (GER)  sekä Last Ever After Hours XXL . Kyseinen mesta sulki siis ovensa ja vaikka sitä vähän olikin haikea mieli kaikkien Venueen liittyvien muistojen vuoksi, ei tässä pitkään ehdi surkutella. 13.9. on aika kääntää uusi sivu yöelämässä ja tsekata Venuen tiloihin aukeava uusi ravintola.

Takana on siis hyvä viikonloppu ystävien parissa ja sitä tuntee taas juhlineensa, sillä aijjai kun varpaita kivistää. Paluu arkeen on tapahtunut hiljalleen lähinnä sohvan pohjalta käsin ja iso kiitos ravintoloiden kotiinkuljetuksille sekä poikien kanavavalikoimalle. Eiköhän tässä taas kohta ymmärrä olevansa pian viikon puolivälissä ja uuden viikonlopun häämöttävän aivan edessä.

6 kommenttia :

 1. Miten ja millä väreillä sä oot värjännyt noi sun hiukset? Tosi kivat meinaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omissa hiuksissa latvoissa on Loreal Preferencen 8.0 sävyä ja tyvessä Rubellan Color Sensationin 7.1. Pidennykset nyt oli vähän mitä sattuu eli tummempia ja vaaleita sekaisin. Mutta niin levitin tummaa tyveen ja tein samalla värillä hieman raitoja :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kiitos <3 jos sitä kerrankin osaisi pysyä näissä

   Poista
 3. Oho olet ihan kuin serkkuni kaksoisolento :D Hämmennyin suuresti kun avasin tämän blogin. Mutta sulla on tosi kiva blogi taidan jäädä näin anonyymisti seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh nyt jää hämään ja vaadin kuvaa! yllävän usein vaikka baarissakin joku tulee sanoon et näytän ihan joltain hänen tutulta :D

   Mutta kiitos ja tervetuloa!

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan