12. syyskuuta 2014

Kisua ruudun täydeltä

Joskus Kisun perään kysellään ja kyllähän se rontti  yhä on tallella. Kissa on täysissä voimissaan ja todellinen prinsessa nyt kun muuton myötä pääsi karkuun Raimon hirmuvaltaa. Täällä me siis elellään prinsessojen valtakunnassa ja lemmikistä on tullut rakas lapsi, unilelu ja ystävä. 

Viime päivät ovat olleet erityisen onnellista aikaa, sillä kaveri sai kiipeilypuun, josta pääsee kivasti tsiigailemaan kadun vilinää. Toivottavasti tämä lahja pysyy edes hetken käyttökelpoisena, sillä lelut kokevat kyllä tunneissa tai jopa minuuteissa loppunsa tämän suloisuuden kynsissä.

 
Mitäpä muuta tänne.. Mika hemmottelee kissaa piloille milloin herkkupaloilla ja milloin muikuilla, mutta kai jokaisella lapsella pitää hyvä haltijakummi olla? Tällänen hemmottelu taitaa kuitenkin rohkaista Kisua ruokailemaan ominkin avuin herkkupusseilla tai jopa mun aamupalaleivällä, jolta muuten katoaa kinkun sijaan salaatit.

Jälleen kerran suosittelen tsekkaileen Instagramiani, jossa se Kisukin varsin usein bongailee vähintään photobombaamassa mun selfieitä tai asukuvia. 
 

4 kommenttia :

 1. Aivan ihanan värinen kisu ja tosi hyviä kuvia oot saanut siitä! :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kisu on aina poseeraamassa kun otan kameran vain esiin :D

   Poista
 2. aa siis onhan toi tollane iso! luulin ku puhuit et sellane pienempi. mäki haluuuuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ei toi hirvee korkee oo :D tilaa http://www.zooplus.fi/

   Poista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan