22. syyskuuta 2014

Juhla-asu

Viikonloppuna juhlittiin ystävien syntymäpäiviä tai ainakin käytettiin niitä loistavana tekosyynä. Lisäksi perjantaina oli vielä R3Din 2-vuotispäivä eli aihetta oli laittautua ja lähteä humputteleen ystävien kanssa. Tällä kertaa pysyi puhelimet ja muu omaisuus tallella ja tuntui kerrankin hyvältä lahjoittaa drinkkilippujakin eteenpäin ja edesauttaa mieluummin muiden kuin omaa humaltumista.

Perjantaina tarkoitus oli tosiaan mennä ihan nopeasti käymään Tivolissa R3Dissä, jossa piti olla ruoka- ja juomatarjoilua, mutta ilmeisesti oltiin liian myöhään liikenteessä. Eihän siinä muu auttanut kuin liittyä tanssilattialle hikoilemaan eli pitkähihainen pusero oli todella todella huono idea. Kivaltahan asu näytti, mutta ensi kerralla taas kevyempää ja mukavempaa ylle jos on todennäköistä päätyä tanssimaan.

Lauantailta muutama kuva vielä myöhemmin, mutta asu ei ollut mikään erityinen. Meikeistä ajattelin myös jotain kirjoitella, sillä kerrankin ajan kanssa sai taas ripsiä liimailla ja naamaa maalata ja jopa muutaman kuvan muistin ottaa.


pusero Ebay | shortsit H&M / kirppis | kaulakoru Pieces / saatu

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan