15. syyskuuta 2014

Dusk & Dawn Grand opening


 Crop top H&M | minihame H&M / ystävältä

Lauantaina vietettiin Venuen tilalle nousseen Dusk & Dawnin (double d, dd, whatever...) avajaisia ja kyllä se paha mieli Venuen sulkeutumisesta on jo historiaa. Kyllähän sitä toivoi ja osasi vähän odottaa vastaavanlaista ravintolaa tilalle, mutta oli kiva huomata, että nimen lisäksi isompia muutoksia oli kokenut lähinnä vain tilat.

Musiikki oli tuttua ja turvallista ja tekno liikutti ainakin mun sen verran, ettei pienen tutustumiskierroksen ja nesteytyksen jälkeen viitsinyt kuluttaa aikaa penkeillä vaan mieluummin siellä ihmismassan seassa. Jopa lämpötilat ja se hikoilun määrä olivat sitä tuttua kauraa. Tämä tosin vähän negatiivinen huomio.

Palatakseni vielä muutoksia kokeneisiin tiloihin.. Vuosi sitten Venuessa toteutettu remontti oli mun mielestä hyvä, mutta tämä uusi oli vielä parempi! Viihtyvyys on lisääntynyt ja tilat on oikeasti saatu paremmin käyttöön mm. vanhan Playgroundin eli nykyisen Dawnin puolella. Lisäksi päälattialle rakennetut korokkeet tms. portaat olivat myös erityisesti mun mieleen, sillä nyt sai tanssia ilman, että edessä pomppijan kyynerpää oli  suussa tai tuntemattoman käsi vyötäröllä. Ahdistun helposti väkipaljoudessa ja siksi olen yleensä tanssinut aivan tanssilattian sivulla seinän vieressä ja nyt mun vakiopaikalle on noussut kätevä turvapaikka, kiitos siitä!


Kuvat Tero Heino / Dusk & Dawn fb

Hyvä ilta siis koettuna ja eiköhän sitä pian osaa taas kutsua tätäkin paikkaa toiseksi kodikseen. Jos mainospuheet upposivat tai muuten vain avajaiset jäivät väliin, kannattaa paikalle saapua ainakin ensi lauantaina. Silloin juhlitaan Varasto No.2 merkeissä eli rehellistä teknoa luvassa. Lisää tapahtumainfoa löytyy facebookista.

2 kommenttia :

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan