19. elokuuta 2014

Uutta tuttua kosmetiikkaa

Festareita varten oli täydennettävä jälleen kosmetiikkavarastoja, sillä kesällä on tullut mentyä siitä missä aita on matalin eli pakkelia naamaan vain pakon hetkellä ja silloinkin kaikkea jämiä käyttäen. Ei liene yllättävää, että tälläkin kertaa ostin tuotteita, jotka ovat vuosien varrella täällä blogissa vilahdelleen ja joita olen jaksanut hehkuttaa.


Mulla on ollut vuosia käytössä H&M:n puuteri sävyssä Sandy ja kulmakynä löytyykin joka sävyssä, sillä hiustenväri vaihtelee sitä tahtia. Moni on kesän ja kevään aikana kaipaillut näitä kulmakynä, sillä niiden myynti siirrettiin verkkokauppaan, mutta suureksi ilokseni bongasin viime viikolla kulmakyniä taas Forumin H&M:llä. Eli kipinkapin kattomaan ja mieluusti vaikka hamstraamaan muutaman kipaleen verran. Lisäksi jouduin ostaan uuden korostuspuuterin, sillä edellisen pistin vahingossa palasiksi ja ilman en kovin pitkään halua elää. TÄÄLLÄ postaus korostuspuuterista.


Kulmakarvoihini en ole koko kesänä jaksanut kiinnittää huomiota ja ovat saaneet villintyä. Nyt kuitenkin kyllästyin liki valkoisiin karvoihin, joita saa pinsettien kanssa metsästää ja kulmakynän kanssa piirtää liiankin tarkasti. Juoksentelin muutamassa liikkeessä ennestään tutun Dependin pikavärin perässä ja löytyihän sellainen lopulta Kicksistä. Taas saa kulmat nopeasti ja helposti väriä ja vain kevyt korjailu kulmakynällä riittää. TÄÄLLÄ juttua mun kulmien laitosta.


Ebaysta uusi useamman sävyn korostus-&varjostuspaletti, joka on tosiaan edeltäjästään poikkeava. Halusin ostaa paletin, jossa on useampia sävyjä, mutta tähän mennessä tuolle tummimmalle värille ei ole vielä tullut käyttöä. Tarvitsee testata seuraavassa bilemeikissä, että onko liian tumma. JOs jollain on mennyt ohi niin TÄÄLTÄ löytyy mun varjostusvideo.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan