6. elokuuta 2014

Muutama ostos


Ebay ~10€

Edellinen Heidi Klum- toppini alkaa lähestyä loppuaan ja metsästin Ebaysta uuden topin tilalle. Tällä kertaa tilasin kuitenkin kokeiluksi mustan, sillä halusin varmistua topin koosta ja materiaalista ennen kuin menen ja tilaan valkoisen topin. Toppi on todella pehmeää ja kevyttä matskua, muttei onneksi läpinäkyvä eli valkoinenkin lähtee tilaukseen! Toppi saapui postissa muuten vain neljässä päivässä eli taitaa olla jonkinmoisia ennätyksiä ebay-shoppailussa.


Seppälä 5€ / 5€ - kaksi yhden hinnalla

Tapani mukaan kävin vain tsekkaamassa Seppälän aletangot ruokakauppareissulla eikä tarkoituksena ollut ostaa mitään, sillä kaikki aletuotteet oli jo niin nähty ja ei mun tyylisiä. Alusvaatepuolelle oli kuitenkin tullut uutuksia ja koska alusvaatteita ei ole ikinä liikaa, bongasin söpöt aloushousut. Verkkoa ja korsettinyöritystä... oijoi. Kassalla myjjä kuitenkin vinkkasi, että heillä alkoi juuri muutama minuutti sitten Osta kaksi, maksa yksi-tarjous eli olosuhteiden pakosta oli tietenkin etsittävä vielä toinen ostos.


Glitter 1€ / kappale

Glitteriin mua huusivat ne super ale-kyltit, mutta onneksi jäljellä oli enää lähinnä liian isoja kaulakoruja tai korvakoruja eli jotain mille mulla ei ole käyttöä. Katselin näitä rannekoruja jo keväällä ja nyt toi hinta tietenkin houkutteli ostamaan. Suunnittelin yhdistäväni nämä korut seuraavaan bileasuun, mutta eiköhän näitä simppeleitä nahkarannekkeita tulla näkemään useamminkin.


H&M 3€ / kappale

Nämä rannekorut ovat jo hieman vanhempi ostos eli ostin nämä silloin Turusta ihan Summer Soundeja varten. Mulla on kasa tälläisiä värikkäitä rannekoruja ja mikään ei ole liikaa, sillä onnistun joka bileissä hajoittamaan näitä muutaman. Vinkkinä, että ainakin Forumin H&M myy näitä nyt eurolla.

2 kommenttia :

  1. Noi korut summer soundeja näyttää tossa kuvassa nii hyvältä :D Mut jos mä oisin HMssä en ikin ostais jotenki kuva tekee varmaan paremman näköiseks. Glitterin korut on kyl aiiiivan ihanan näköiset

    http://emotytto.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Heii! Millä hakusanalla topin löytää ebaystä!? Kiiitos :)

    VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan