11. elokuuta 2014

Linssit puhelimeen Ebaysta

Joku pari viikkoa sitten mainitsin tilanneeni Ebaysta uuden fish eye-linssin puhelimeen. Vanha oli ihan toimiva vekotin, mutta myin sen kaverille, sillä himoitsin tälläistä uutta systeemiä, johon saa kiinnitettyä muitakin linssejä. Kiinnitys tapahtuu helposti ja nopeasti tollaisella klipsillä ja näitä linssejä on tullutkin kuljetettua mukana tuolla kesäilloissa. Instagramista on varmasti tullut bongattua näillä linsseillä otettuja kuvia ja alla myös muutama vertailukuva.

Joku kyseli aiemmin jo linkkiä tähän ostokseen, mutta eihön mulla ollut sitä enää ylhäällä. Yritin nyt kuitenkin etsiä samanlaisen ja mahdollisimman halpaan hintaan. Vanhempi linssini löytyy TÄÄLTÄ ja tämä uusi ostos TÄÄLTÄ.


Kuvat on otettu samasta kohtaa (paitsi macro), jotta näkyisi parhaiten miten linssi kuvaa muokkaa. Eniten käytössä on tietysti ollut fish eye, sillä kaveritkin tykkää ottaa sillä ryhmäkuvia. Ensimmäisellä testikerralla ajattelin ton macron olevan rikki tai jotain kun se ei millään tarkentanut. Meni hetki ennen kuin tajusin, että kamera pitää oikeasti viedä niin lähelle kohdetta kuin mahdollista ja saatoin sit kokee pienen yllätyksen. Jää meinaan toi oikea kameran kakkoseksi. TÄSSÄ vielä yksi macrolla otettu kuva.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan