24. elokuuta 2014

Hyvästi festaritukka

Koska festarikesä saatettiin päätökseen viime viikolla, oli viimeinkin aika alkaa pohtia syksyn hiusmuotia. Tai no hitot muodista, mun oli pakko päästä jälleen toteuttamaan päähänpistoja. Hieman yllättävä päähänpisto oli myös aikanaan se kiva vaaleanpunainen, johon ajauduin weheartin ja ehkä hieman Lauran inspiroimana eli pakko oli päästä kokeilemaan pinkkiä tukkaa.

Olihan se ihan kiva ja sain hiuksista paljon kehuja, mutta laskin myös päiviä siihen, että saan lopettaa hiusten jatkuvan sävyttelyn. Onneksi kyseinen villitys meni nopeasti ohi ja "pääsin" palaamaan luonnollisempaan lookiin ja itseasiassa olo on todella luonnollinen, sillä se olisi, ainakin hetkeksi, hyvästit pidennyksille.


toppi Monki | minihame H&M / kaverilta | rannekorut Glitter
 
Postauksen kuvituksena viikonlopulta vähän kuvia eli juuri leikeltyä ja operoitua tukkaa oli pakko valokuvata. Sain vaaleanpunaisen värin irti jälleen syväpuhdistavalla shampoolla, mutta tämän jälkeen yritin kovassa kiireessä leikkiä jonkinmoista kampaajaa sekotellen vaahtovärejä ja perään sävyttäviä hoitoaineita. Lopputulos muistutti lähinnä porkkanaa ja itku kurkussa läträsin syväpuhdistavan shampoon kanssa vielä perjantaina ennen baariin lähtöä.

Onnistuin kuitenkin pelastaan hiukset ja loppu hyvin, mutta mahdollisesti ensi viikolla sitten hääräilen vähän luonnollisemman vaalean kanssa ja mietin sitä pidennysasiaa uudemman kerran. Tänä viikonloppuna lyhyet hiukset ovat kuitenkin tuntuneet todella kivoilta ja kevyiltä ja yllättäen kaverit sekä jopa puolitutut ovat kommentoineet niitä positiivisesti. 

Moniko muistaa nämä hiukset viime keväältä ja miltä näyttää niiden pinkkien jälkeen?


pitsipusero Hersecret | kaulakoru H&M

17 kommenttia :

 1. Tosi hyvin sopii nuo hiukset sulle! Jopa paremmin kun pitkät :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit, noi sopii sulle ihan älyttömän hyvin! Oon samaa mieltä edellisen kanssa, että jopa paremmin kuin pitkät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän lyhyt sopii mutta minkäs teet jos on jokin pakkomielle pitkään tuuheaan tukkaan.... :D

   Poista
 3. Nii sopii tosi hyvin kute kaikki muutkin sanonut! Aivan tajuttoman kaunis nuori nainen olet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhah kiitos paljon ja kiva saada hyvää kommenttia lyhyistäkin hiuksista :)

   Poista
 4. Ihanan raikkaat, sopii sulle ja vaihtelu virkistää :) Tuntuu muutenkin et sulle sopii kaikki värit suunnilleen ja lyhyet tai pitkät ihan sama sopii kuitenkin haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä on monet vuosien varrella sanoneet mutta tietysti aina löytyy joku jonka mielestä jokin tietty väri/malli on aivan väärä. Yllättävän usein kuitenkin sanotaan, että ainakin kaikki perus värit sopivat :)

   Kiitos paljon!

   Poista
 5. Wautsi, mitkä hiukset! Tosi näpsäkkä ja nätti look :)

  VastaaPoista
 6. vau mitkä hiukset! tuntuu et tosi monella on justiin pidennykset/pitkät hiukset, niin täähän on mukavaa vaihtelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä muiden pitkiä hiuksia yhä kuolaan ja jumaloin eli ei siitä pääse mihinkään. Tekee kuitenkin ihan hyvää tällänen pieni vaihtelu :)

   Poista
 7. Nämä on jopa paremmat kuin pidennyksien kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja itseasiassa toivon että olen samaa mieltä vielä edes hetken aikaa :P

   Poista
 8. miten saat näyttää pidennykset noinkin lyhyessä tukassa luonnollisilta? :o itellä samanpituset tai ehkä jopa hieman pidemmät ja aina kun laitan pidennykset päähän ne näyttää niin feikeiltä, eron oikee huomaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis omat hiukseni olivat pidemmät kun käytin vielä pidennyksiä. Tosin eilen mulla oli tässä lyhyessä tukassa pidennykset (tsekkaa vaikka ig) ja asettelu vaati huolellisuutta :) lisäksi pidennykset sai leikata omiin hiuksiin sopiviksi ja mm. kihartaminen häivytti omien ja pidennysten rajaa :)

   Poista
 9. Voi jösses nainen, miten sulle sopiiki tommonen tukka! :D

  VastaaPoista

Jätä ruusu tai risu, toive tai idea. Kaikki luetaan ja huomioidaan